Gå til hovedinnhold Gå til footer

Om oss i Bertelsen Gravferd

Facebook Verdier

Å vokse opp i gravferdsbransjen.

Øyvind Bertelsen-Tangvik har vokst opp i gravferdsbransjen. Allerede i 10 års alderen tok han i mot sitt første dødsbudskap på vakttelefonen til Bertelsen gravferd. Som tenåring var han med på sine første hentinger. Dette har vært en stor del av livet til Øyvind. Det ble naturlig for han å overta driften av familieselskapet. De siste 15 årene har han vært daglig leder, det har vært en rivende utvikling av bransjen samt modernisering og digitalisering av Bertelsen gravferd.

Han har opparbeidet seg et stort nettverk i bransjen. Med nesten 30 års erfaring og gjennomført alle formelle kurs i Norge innen gravferdsyrket. Ved å bygge opp i byrået over lengre tid, har han nå utvidet byrået. Med egne blomsterdekoratør, solist og gravminne avdeling, står vi nå mer robust, inn mot fremtiden.

Tidslinje

Bertelsen Gravferd har sine røtter tilbake til 70-tallet. Ola bertelsen startet opp begravelsesbyrå as med sin svigerfar Einar O. Spjøtvold. Den formelle stiftelsesdatoen var 26. februar 1977. I 2013 overtok Øyvind Bertelsen-Tangvik driften og eierskap av bedriften. Bertelsen gravferd er dermed inne i sin tredje generasjon.

Ved ferier og skolefri er også døtrene til Irene og Øyvind med i byrådriften, så smått er den fjerde generasjon med i driften av Bertelsen gravferd. I 2019 utvidet Bertelsen Gravferd AS med kontor på Liabø i Halsa. Vinteren 2021 ble byrået en del av gravfeådsgruppen Heder. Samtidig utvidet Bertelsen gravferd med nytt lokale som inneholder konferanserom og produktvisning i Surnadal. Med 4 gravferdskonsulenter og egen gravminne avdeling.

Vi er gir deg ro til å hedre den som har gått bort. Resten ordner vi.

Bertelsen Gravferd er medlem av Virke gravferd og tilhører Virke gravferd Trøndelag.

Kvalitet og service

Bertelsen Gravferd er medlem av bransjeorganisasjonen Virke Gravferd.

Vi anstrenger oss hardt hele tiden for å yte så god kvalitet og service som mulig etter normen i «Virke Gravferds Standard for god gravferdsskikk» slik at våre kunder skal være fornøyd med oss både på kort og lang sikt.

Vi i Bertelsen Gravferd jobber hver dag for at vårt verdiord - din medvandrer i sorgen - skal bli ivaretatt.