Hva er en digital minneside?

Del minnene med familie, venner og kommende generasjoner.

Minnesiden er et eget dedikert og verdig sted for å minnes den avdøde. For de som ønsker kan linken til minnesiden enkelt deles via e-post, Facebook og andre sosiale medier. På denne måten får flere glede av minnesiden.

Hos Heder Buskerud Begravelsesbyrå oppretter vi gratis minnesider for alle dødsfall, og de pårørende får muligheten til å selv logge inn og legge til bilder og informasjon etter eget ønske. Mange opplever en trøst i å kunne besøke minnesiden i senere tid og lese kondolansene som er kommet fra familie og venner.

 

Om personen

Skriv livshistorien, legg til profilbildet og del med andre. Her kan det også være fint og oppfordre andre til å gi minnegave, skrive minneord og tenne et lys.

 

Minneord

Mange vil føle det godt å få vise sin omsorg ved å skrive en hilsen eller noen ord til minne om den avdøde. Det å skrive er for noen en del av sorgprosessen, enten det er i forbindelse med dødsfallet eller i ettertid, ved for eksempel minnedager.

 

Direktesending av seremonien

I de tilfellene hvor de pårørende ønsker at seremonien streames, kan man følge denne sendingen direkte på minnesiden til den avdøde. Buskerud Begravelsesbyrå tilbyr å streame begravelsen gratis under Covid-19 pandemien dersom de pårørende ønsker dette.

Les mer om streaming av begravelser her.

 

Tenn et lys

For noen er det vanskelig å finne ord, men man ønsker allikevel å vise sin støtte. Det kan da føles godt å tenne et lys som symboliserer omtanke.

 

Galleri

Her kan dere lage en fin samling av bilder, video og musikk til minne om den avdøde. La flere sende inn bidrag og del de gjerne med venner og familie.

 

Om begravelsen

Vi hjelper dere med å legge inn praktisk informasjon om seremonien og minnesamværet. Det kan være informasjon om tidspunkt, veibeskrivelse med kart, og informasjon vedrørende blomster og/eller gaver.

 

Dødsannonsen

Dersom det er opprettet en dødsannonse i avisen vil denne også være synlig på minnesien. Dette er inkludert i prisen for dødsannonsen til avisen. Vi kan også tilby å kun opprette en digital dødsannonse på minnesiden som de pårørende deler i sosiale medier, og dermed sparer kostnaden ved en tradisjonell dødsannone i lokalavisen.

 

Gi en gave eller bestill blomster

På minnesiden er det enkelt for alle å gi sin gave til et veldedig formål eller bestille blomster til seremonien. Betalingen gjøres med kort, og som pårørende får dere en oversikt over hvem som har gitt gaver.

 

Programblad og minnebok

Det kan være praktisk å legge programbladet tilgjengelig på minnesiden. Lages det en minnebok fra seremonien kan den vises på minnesiden.

 

Et trygt sted

Som pårørende administrerer dere minnesiden og kan selv velge å godkjenne alle kondolanser som skrives. Minnesiden driftes av profesjonelle leverandører med høy grad av IT sikkerhet. Minnesiden kan avsluttes hvis/når dere ønsker det. 

BESØK VÅRE MINNESIDER