Chat with us, powered by LiveChat

Om oss | Buskerud Begravelsesbyrå | Drammen

Buskerud Begravelsesbyrå ble etablert i 1968 av drammenseren Svein W. Kollen og er det største begravelsesbyrået i Drammensdistriktet. Hvert år tar vi hånd om nærmere 1.000 gravferder. Byrået eies og drives i dag av andre generasjon, Svein-Thomas Kollen. Tredje generasjon, Aleksander Kollen, arbeider også i familiebedriften.

Byrået følger bransjens sterke tradisjoner som en selvstendig og norskeid familiebedrift. Samtidig finner vi styrke i å være en del av byråfellesskapet Heder. Denne byrågruppen består av ulike begravelsesbyråer fra hele landet som alle ønsker å tilby den beste servicen og de beste tjenestene og produktene. 

I tillegg til vårt kontor i Drammen / Bragernes, har vi også kontor på Åssiden og Tofte i Hurum, samt representanter i både Sande og Svelvik. Vi bistår de pårørende ved dødsfall i Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Sande, Svelvik og Asker. 

Byråets 25 ansatte er vår største ressurs i møte med pårørende. Alle har lang erfaring, noen med mellom 20 og 30 års erfaring og ansettelse i byrået. Du kan føle deg trygg i møte med våre konsulenter. 

Buskerud Monument eies og drives av oss, og garanterer en riktig oppsatt gravstein av høyeste kvalitet. Vi har flere store utstillinger hvor du kan se steinen før du bestiller. 

Buskerud Begravelsesbyrå AS er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer.