Chat with us, powered by LiveChat

Bestill gravstein

Bestill gravstein her

Det finnes mange ulike gravsteiner å velge mellom, både i form, farge og pris. Noen ganger kan det være vanskelig å bestemme seg, og valg av gravstein kan til tider virke litt overveldende. Vi i Buskerud Begravelsesbyrå i Hurum har god kunnskap og lang erfaring innen salg av gravstein, og bistår deg gjennom hele prosessen. 

Ved vårt kontor, sentralt på Tofte, har vi flere gravsteiner utstilt. Ofte er det enklere å ta et valg etter at man har sett gravsteinen fysisk, fremfor i en katalog eller på internett.

Kjøper du gravmonument hos oss er inskripsjon av navn, fødsels-og dødsdato, og montering på gravstedet inkludert i prisen. I tillegg tilbyr vi gratis oppretting av gravmonumentet i fem år. 

I tillegg til salg av gravstein kan vi være behjelpelig med inskrispjon av nytt navn eller oppussing av en eksisterende gravstein. Vi selger også selvvanningskasser med 25 års garanti. 

Vi samarbeider med steinhugger Buskerud Monument Arthur Berntzen som har over 100 års erfaring. Mange kjenner John Berntzen som er 4. generasjons steinhugger her i Drammen. 

 

Ta kontakt med Buskerud Begravelsesbyrå Hurum for en uforpliktende samtale om gravstein

32 79 42 50
hurum@buskerudbegravelse.no

Bronsefugler på gravstein på kirkegård Buskerud Monument gravstein logo