Chat with us, powered by LiveChat

Om oss | Buskerud Begravelsesbyrå Hurum og Røyken

Buskerud Begravelsesbyrå ble etablert i 1968 av drammenseren Svein W. Kollen og er det største begravelsesbyrået i Drammensdistriktet. Siden tidlig på 70-tallet har Buskerud Begravelsesbyrå bistått pårørende ved dødsfall i Hurum og Røyken. Vi har lang erfaring og god lokalkunnskap. Hvert år tar vi hånd om nærmere 1.000 gravferder. Byrået eies og drives i dag av andre generasjon, Svein-Thomas Kollen. Tredje generasjon, Aleksander Kollen, arbeider også i familiebedriften.

Byrået følger bransjens sterke tradisjoner som en selvstendig og norskeid familiebedrift. Samtidig finner vi styrke i å være en del av byråfellesskapet Heder. Denne byrågruppen består av ulike begravelsesbyråer fra hele landet som alle ønsker å tilby den beste servicen og de beste tjenestene og produktene. 

Liss Hegna Dybvik er vår lokale gravferdskonsulent i Hurum og Røyken, en stilling som hun overtok etter sin mor, Sissel Hegna Nilsen, i 2019. I tillegg til vårt kontor på Tofte har vi kontorer i Slemmestad, Asker og Drammen. Vi har også et nært samarbeid med Sætre Blomsterfora.

Begravelsesbyråets 25 ansatte er vår største ressurs i møte med pårørende. Alle har lang erfaring, noen med mellom 20 og 30 års erfaring og ansettelse i byrået. Du kan føle deg trygg i møte med våre konsulenter. 

Buskerud Monument eies og drives av oss, og garanterer en riktig oppsatt gravstein av høyeste kvalitet. Vi har flere store utstillinger hvor du kan se steinen før du bestiller. 

Buskerud Begravelsesbyrå er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer.