Chat with us, powered by LiveChat

PRISINFORMASJON

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Det finnes ikke et enkelt svar på dette, men på denne siden har vi samlet prisinformasjon om hva en gravferd koster hos Buskerud Begravelsesbyrå. Her finner du minimums- og maksimumspriser i tråd med prisopplysningsforskriften, og i tillegg viser vi to pakkeløsninger med og uten seremoni.

De fleste velger å tilrettelegge en personlig seremoni. Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg.

Når vi har hatt en planleggingssamtale og vet hva dere ønsker, får dere et skriftlig og bindende prisoverslag som viser hva det vil koste. Vi kan også sette opp et overslag til dere på forhånd, og du står helt fritt til å bestemme om du ønsker å benytte deg av vår hjelp videre.

Hvis du velger å gå videre med Buskerud Begravelsesbyrå, og endrer valgene, kan dette medføre endret pris. Du vil i så fall få nytt, redigert prisoverslag.

Vi håper informasjonen er lettleselig og forståelig, og at du tar kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi tar gjerne et uforpliktende møte ved et av våre kontorer i Drammen (Bragernes og Åssiden) og Hurum, men vi kan også komme hjem til deg dersom det er ønskelig.