Chat with us, powered by LiveChat

Døgnåpen tlf:

32 84 00 32

Lier Begravelsesbyrå åpnet i 2011 som en avdeling av Buskerud Begravelsesbyrå, og ligger i sentrum av Lierbyen. Kontoret er til daglig betjent av Ine Ølberg.

Vi samarbeider med Heggtoppen Blomster.

Det er mye å ta stilling til ved dødsfall, og mange vil nok føle at det er mye å sette seg inn i. Stilt overfor døden reagerer vi dessuten på forskjellig vis. Noen ganger er omstendighetene rundt et dødsfall slik at tiden etterpå kan bli svært vanskelig for de som står igjen. Andre ganger er følelsen av lettelse kanskje like sterk som følelsen av sorg.

Uansett kan det være godt å ha et profesjonelt begravelsesbyrå å støtte seg til, som vet hva som er vanlig, hva som er mulig, og som kjenner tradisjonen i ditt distrikt og nærområde.

Våre lokale gravferdskonsulenter har lang erfaring fra bransjen, svært gode lokalkunnskaper, og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende. Du er hjertelig velkommen til et av våre kontorer, men vi kan også komme hjem til deg for en samtale.

Dødsfall kan meldes til oss på telefon hele døgnet.

32 84 00 32

-----------------------------------------------------------------

STREAMING AV SEREMONIER

Vi har forståelse for at i mange tilfeller er det flere personer som ønsker å delta i en gravferd, men grunnet dagens situasjon og de nasjonale retningslinjene er seremoniene forbeholdt nærmeste familie og venner. Et fint alternativ er derfor å streame seremonien direkte til den avdødes minneside. Les mer

Her finner du oss

Lier Begravelsesbyrå

Telefon
Åpningstider
Mandag - Fredag: 10.00-14.00
Ellers etter avtale
Adresse
Hegsbroveien 38,
3400 Lier

Ansatte

INE KRISTINE ØLBERG

Kontormedarbeider

STIAN FOSSLI

Gravferdskonsulent

HAAKON LEVI LANGELI

Gravferdskonsulent

PER MIKKELSEN

Senior gravferdskonsulent

ANNE GRETHA ROLID

Senior gravferdskonsulent

SVEIN THOMAS KOLLEN

Administrerende direktør

DEBORA LINDBERG LUTNÆS

Daglig leder