Begravelser og Covid-19

Det er lokale restriksjoner på gravferd i kommunene i Grenland

Vi i Porsgrunn begravelsesbyrå Alfsen følger strenge retningslinjer i forbindelse med Covid-19 utbruddet. Våre lokaler holdes åpent, men vi ønsker maks tre av gangen til samtale hos oss, eventuelt kan mye ordnes over telefon hvis dere er usikre på om dere ønsker å dra ut. Dette tiltaket er satt vi inn slik at vi greier å overholde en viss avstand mellom oss slik myndighetene anbefaler. Vi håndhilser og klemmer ikke, og håper for forståelse for dette. Dere kan være helt sikre på at alle overflater blir vasket og desinfisert flere ganger i løpet av en dag. Til vanlig kan vi også komme hjem til dere for samtale, men i disse dager gjøres ikke det. Vi har strenge retningslinjer vi følger, men der er fordi vi hverken ønsker å bli smittet, smitte andre eller havne i karantenesituasjoner der det vil bli svært vanskelig å utføre våre arbeidsoppgaver som også har blitt kategorisert som samfunnskritiske. 

Når det gjelder seremoniene, er det disse retningslinjene som gjelder for Siljan og Porsgrunn: maks 20 personer i kapellet/kirken og i Skien er maks antallet 50 personer. Det finnes muligheter for å streame eller filme seremoniene slik at flere kan se - snakk med oss om det så forteller vi mer!

Vi er opptatt av å ta vare på oss selv og de mennesker vi møter i vår hverdag og derfor er det viktig at vi følger de retningslinjene som har blitt satt. Dette er rett og slett en kjempe stor fellesdugnad som vi alle må delta på! Lurer dere på noe, er det bare å ta kontakt med oss!

Takk for tålmodigheten! Sammen er vi sterke!