Om oss

Bertelsen Begravelsesbyrå ble etablert som selvstendig begravelsesbyrå i 1997 av Ola Bertelsen.
Ti år etter, i 2007 ble Bertelsen Begravelsesbyrå utvidet til to ansatte. Øyvind Bertelsen sønn av Ola startet da opp som gravferdsagent i byrået, familiebedriften var da dermed inne i sin tredje generasjon. Ved ferier og skolefri er også døtrene til Irene og Øyvind med i byrådriften, så smått er den fjerde generasjon med i driften av gravferdsbyrået.

 

Tidslinje

I 2013 overtok Øyvind Bertelsen-Tangvik driften og eierskap av bedriften. Høsten 2019 kjøper opp og overtar driften av Hemne blomster på Kyrksæterøra. 2019 utvidet Bertelsen Gravferd AS med kontor på Liabø i Halsa. 2021 utvidet Bertelsen gravferd med nytt lokaler som inneholder konferanserom og produktvisning i Surnadal. Med 4 gravferdskonsulenter , egen blomsterbutikk og egen gravminne avdeling, står vi nå mer robust, inn mot fremtiden.

-Når erfaring teller.

-Vår åpenhet, din trygghet.

Bertelsen Gravferd er medlem av Virke gravferd og tilhører Virke gravferd-Trøndelag.

kvalitet og service

Bertelsen Gravferd er medlem av bransjeorganisasjonen Virke Gravferd.

Vi anstrenger oss hardt hele tiden for å yte så god kvalitet og service som mulig etter normen i «Virke Gravferds Standard for god gravferdsskikk» slik at våre kunder skal være fornøyd med oss både på kort og lang sikt.

Vi i Bertelsen Gravferd jobber hver dag for at vårt verdiord - din medvandrer i sorgen - skal bli ivaretatt.