Gå til hovedinnhold Gå til footer

Om oss

Om oss

Øyvind Bertelsen-Tangvik har vokst opp i gravferdsbransjen. Allerede i 10 års alderen tok han i mot sitt første dødsbudskap på vakt telefonen til Bertelsen gravferd. Som tenåring var han med på sine første hentinger. Dette har vært en stor del av livet til Øyvind. Det ble naturlig for Øyvind å overta driften av familie selskapet. De siste 15 årene har han vært daglig leder, det har vært en rivende utvikling av bransjen, med modernisering og digitalisering av Bertelsen gravferd.

Han har opparbeidet seg et stort nettverk, med 30 års erfaring og gjennomført alle formelle kurs i Norge innen gravferdsyrket. Ved å bygge opp i byrået over lengre tid, har han nå utvidet byrået. Med egen gravferdstaler, solist, blomsterdekoratør og egen gravminne avdeling. Står vi nå mer robust, inn mot fremtiden.

Tidslinje

Bertelsen Gravferd har sine røtter tilbake til 70-tallet. Ola bertelsen startet opp begravelsesbyrå as med sin svigerfar Einar O. Spjøtvold. Den 26. februar 1977. I 2013 overtok Øyvind Bertelsen-Tangvik driften og eierskap av bedriften. Bertelsen gravferd er dermed inne i sin tredje generasjon.

Ved ferier og skolefri er også døtrene til Irene og Øyvind med i byrådriften, så smått er den fjerde generasjon med i driften av Bertelsen gravferd. I 2019 utvidet Bertelsen Gravferd AS med kontor på Liabø i Halsa. 2021 utvidet Bertelsen med nytt lokale som inneholder konferanserom og produktvisning i Surnadal. Med 4 gravferdskonsulenter og egen gravminne avdeling.

Vi er gir deg ro til å hedre den som har gått bort. Resten ordner vi.

Bertelsen Gravferd er medlem av Virke gravferd og tilhører Virke gravferd-Trøndelag.

kvalitet og service

Bertelsen Gravferd er medlem av bransjeorganisasjonen Virke Gravferd.

Vi anstrenger oss hardt hele tiden for å yte så god kvalitet og service som mulig etter normen i «Virke Gravferds Standard for god gravferdsskikk» slik at våre kunder skal være fornøyd med oss både på kort og lang sikt.

Vi i Bertelsen Gravferd jobber hver dag for at vårt verdiord - din medvandrer i sorgen - skal bli ivaretatt.