Du kan alltid nå oss på

32 12 15 37

Hole Begravelsesbyrå Sukken drives av Anne Cathrine Sukken Bjørnholt og Guro Sukken Rogne som en del av Sukken begravelsesbyrå. Familien Sukken har drevet begravelsesbyrå siden 1912. Byrået har gjennom de mer enn hundre årene utviklet seg til et moderne byrå med solid forankring i lokale gravferdstradisjoner. Vi har foreløpig ikke eget kontor i Hole, men vi kommer gjerne på hjemmebesøk eller vi kan ta imot i våre hjem på Steinsletta, Sundvollen eller vårt kontor i Hønefoss.

Vi er tilgjengelig hele døgnet og har alltid tid til en samtale.

Når noen dør, blir livet forandret. Den første tiden kan føles kaotisk og vanskelig, og likevel er det i løpet av de første dagene mye som må gjøres. Da kan det være godt å få hjelp til å orientere seg så man kan ta gode, riktige valg. For det er mange valg og beslutninger som må tas når man skal planlegge en gravferd, og det kan være vanskelig. For mange kan det være til hjelp å få litt tid til å orientere seg om hvilke muligheter som finnes og forberede seg på alle valgene de vil bli stilt overfor.

Her har vi samlet litt informasjon som kan være nyttig å ha gått gjennom som forberedelser til plalenggingssamtalen med oss.

 Forberedelser til planleggingssamtale                             

 Våre brosjyrer

 

Her finner du oss

Telefon
Åpningstider
Vi er alltid tilgjengelig
Adresse
Vi har foreløpig ikke et eget kontor i Hole, men du er velkommen til vårt kontor i Hønefoss. Hvis det passer bedre at vi kommer hjem til deg så gjør vi gjerne det! Vi tar også imot fra våre hjem på Sundvollen og Steinsletta.

Hønefoss

Vårt kontor i Hønefoss ligger sentralt plassert på Nordre Torv og har parkeringsplasser i bakgården med innkjøring fra Hammerbrogade - mellom Hammerbrogade 3 og 5.

Vi er tilgjengelig på telefon hele døgnet.

Telefon
Åpningstider
Mandag - fredag: 8.30 til 16.00 og etter avtale.
Adresse
Nordre Torv 5, Hønefoss

Jevnaker

Vårt kontor på Jevnaker ligger sentralt plassert i Torggata 2 og har parkeringsplasser utenfor. 

Vi er tilgjengelig på telefon hele døgnet.

Telefon
Åpningstider
Kontoret betjenes etter avtale, men du kan alltid nå oss på telefon.
Adresse
Torggata 2, Jevnaker

Ansatte

Anne Cathrine Sukken Bjørnholt

Gravferdskonsulent

Guro J. Sukken Rogne

Gravferdskonsulent og daglig leder

Frode Blisten Haugen

Gravferdskonsulent

Christian A. Stray

Gravferdskonsulent

HOLE | Hole Begravelsesbyrå|Sukken
Kontakt på mobil Kontakt på epost