Gå til hovedinnhold Gå til footer

Om oss i Heder - M. Jacobsen

Alle som jobber hos Heder – M. Jacobsen gravferd har opplevd livets virkelighet og har livserfaring. I tillegg kommer erfaringen jobben som gravferdskonsulent gir oss. Vi møter mennesker i sårbare situasjoner og evner å ivareta de pårørende på deres premisser. Normer og regler er viktig for oss, og vi følger alle retningslinjer og har all kursing gravferdsbransjen krever. Du er i trygge hender hos oss i Heder - M. Jacobsen gravferd.

MJ

Kristin Lian er daglig leder og har jobbet over 20 år i gravferdsbransjen. Hun kjenner tradisjoner, ritualer, normer og regler. Hos henne er du i trygge hender. Hun ser mennesker og har en egen evne til å få oss andre til å åpne oss. Kristin kom til gravferdsbransjen etter å ha jobbet 13 år i Fransiskushjelpen og som frivillig i sorgtjenesten. I tillegg har hun hatt mange verv i gravferdsbransjen knyttet opp mot det å få felles standarder og hun er medlem av kvalitetssikringsutvalget. Hun kjenner gravferdsbransjen.

Tom Budalen har vært med på det meste av det som kan oppleves som gravferdskonsulent. Han har over 30 års fartstid i bransjen. Tom er tilstedeværende, varm og med glimt i øyet. Han er veldig ivaretagende ovenfor sine kunder og setter dem først, til enhver tid. På kontoret er han den som holder orden på det som skal være med i seremonier og bestilling av dette til lageret. Dessuten er han en gledesspreder og bringer humor inn på kontoret.

Tina Østerberg har i mange år jobbet som blomsterdekoratør i egen blomsterbutikk. Hun har også erfaring fra begravelsesbyrået Kordahl og Toverud, som er et av våre samarbeidene byråer. Tina er en pliktoppfyllende og trivelig dame som setter kunden først. Tina er en meget kreativ dame, noe som kommer frem i blomster oppsetting, utforming av programmer og minnebøker. 

Simen Lian Tildheim er det nyeste tilskuddet til byrået. Simen er svært opptatt av at de pårørende skal få den hjelpen de trenger. Han har en høy service grad, og er glad i å møte mennesker. Simen har selv vokst opp med en mor som har drevet begravelsesbyrå.