Ring oss på:

23 15 89 00

 

M. Jacobsen gravferd er et tradisjonsrikt, familieeid begravelsesbyrå i Oslo og omegn.

Hovedkontoret vårt har ligget på Grønland i Oslo i over 100 år. Dette har gitt oss kunnskaper om og erfaring med et mangfold av former for gravferd, samt spesialkompetanse på situasjoner der den som er død skal gravlegges i utlandet.

Fortsatt velger flertallet en tradisjonell begravelse i Den norske kirke, men vi har også mange livssynsåpne seremonier og begravelser i tråd med andre religioner/livssyn og kulturer. Alle er velkommen til oss.

Med vår lange erfaring ønsker vi å gi deg den veiledningen akkurat du har behov for, og trygghet for at alt det nødvendige blir tatt hånd om, uansett hvilke ønsker du har for gravferden. Enhver gravferd er unik og ivaretas med verdighet og omtanke. Vår oppgave er å tilrettelegge for at gravferden passer deg og dine.

 

Vi gir deg ro til å hedre den som har gått bort. Resten ordner vi.

 

 

Her finner du oss

Hovedkontor Grønland

Vårt hovedkontor ligger på Grønland i Oslo. 
Vi har lang erfaring i gravferdbransjen og vil i samråd med deg ta hånd om alt praktisk ved en gravferd. 

Telefon
Åpningstider
Man - Fre: 09.00-15.00
Ellers etter avtale
Adresse
Grønlandsleiret 13
0190 Oslo

Haugerud

Våre gravferdskonsulenter har lang erfaring i bransjen og vil i samråd med deg ta hånd om alt ved en gravferd. 
Vi er tilgjengelige på telefon hele døgnet. 

Telefon
Åpningstider
For å avtale møte ved kontoret vårt på Haugerud, ta kontakt med byrået over telefon. Vi lager en avtale som passer for deg som pårørende.
Adresse
Haugerud senter 1-7
0673 Oslo

Ansatte

Lars Stilger. Gravferdskonsulent hos Heder - M. Jacobsen

Lars Stilger

Gravferdskonsulent

Kristin Lian. Gravferdskonsulent hos Heder - M. Jacobsen i Oslo

Kristin Lian

Daglig leder - Gravferdskonsulent

Tom Budalen. Gravferdskonsulent hos Heder - M. Jacobsen i Oslo

Tom Budalen

Gravferdskonsulent

Aktuelt

De ansatte hos Heder - M. Jacobsen i Oslo

Om oss i Heder - M. Jacobsen

Alle som jobber hos Heder – M. Jacobsen gravferd har opplevd livets virkelighet og har livserfaring. I tillegg kommer erfaringen jobben som gravferdskonsulent gir oss. Vi møter mennesker i sårbare situasjoner og evner å ivareta de pårørende på deres premisser. Normer og regler er viktig for oss, og vi følger alle retningslinjer og har all kursing gravferdsbransjen krever. Du er i trygge hender hos oss i Heder - M. Jacobsen gravferd.
Par sett bakfra som holder armen rundt skuldra og ser på levende lys Heder

Gode råd til deg som skal i begravelse

Hvem går man i begravelse til? Hva er kleskoden, hvilke blomster sender man og hva sier man til de etterlatte? Her får du svar på spørsmålene som melder seg før en begravelse eller bisettelse.

Dødsfall i familien – slik takler du sorgen

Sorg er noe veldig unikt for hver av oss, og vi har alle ulike måter å bearbeide den på. Det viktigste du må vite er at det finnes ingen fasit, og det finnes ingen regler på hva som er riktig og hva som er feil måte å sørge på.

M. Jacobsen gravferd – ditt begravelsesbyrå?

Vi møter mange mennesker som har spørsmål om dødsfall, begravelse/bisettelse og seremonier. Det er flere grunner til at de velger oss som sitt begravelsesbyrå – her er noen av dem.

Hvilke innslag kan man ha i en begravelse?

Å planlegge en begravelse innebærer mange valg. Kanskje er det første gang du har ansvaret for en begravelse. Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre, særlig når du nylig har mistet et menneske som stod deg nær. Vi er opptatt av å ivareta og veilede deg på en trygg måte gjennom hele prosessen, slik at du finner frem til de riktige innslagene og får den begravelsen du ønsker.

Ønsker du å planlegge din egen begravelse?

Å planlegge din egen gravferd høres kanskje litt rart ut, men det kan i noen tilfeller være det mest omtenksomme du kan gjøre for dine nærmeste. Ved å ta initiativ og selv planlegge hvordan din siste avskjed skal være, vil dine kjære kunne hylle deg og ta farvel akkurat slik du ønsker. Samtidig blir det færre avgjørelser for dem i en emosjonell tid.

Ikke-religiøs gravferd? Slik fungerer en livssynsåpen seremoni

En gravferd assosieres for mange med kirken og den kristne troen, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. For ikke-troende kan det føles mer riktig å gjennomføre en livssynsåpen seremoni, med større frihet til å bestemme innholdet selv.

Skal du velge begravelse eller bisettelse?

For mange er ritualene rundt gravferd, mest omtalt som begravelse, ukjent. Derfor er det overraskende mange ting å ta stilling til og en slik avgjørelse er om den døde skal begraves eller bisettes (det vil si kremeres).

Historien vår

De lokale gravferdsbyråene - logo

Vi er et Heder-byrå

Vi er en del av felleskapet Byrågruppen Heder AS. Felles for alle Heder-byråene, er at de er lokaleide og familieeide, med mange år i gravferdsbransjen.