Ring oss på:

23 15 89 00

 

Helt siden 1896 har M. Jacobsen Gravferd bistått familier som har mistet sine kjære.

Vi er et familieeid begravelsesbyrå som har lang erfaring og mye kunnskap.

Du er varmt velkommen til et av våre lokaler etter avtale, men vi kan også komme hjem til deg for en samtale. Du finner oss på Grønland, Majorstuen og Haugerud.

Med varme, åpenhet og trygghet ordner vi alt til gravferden - slik at du i fred og ro kan hedre den som har gått bort.

Enhver gravferd er unik og ivaretas med verdighet og omtanke. Vi tilrettelegger for at gravferden passer deg og dine.

Vi vet hva som er mulig og hva som er vanlig.

Vi kjenner ditt lokalmiljø i Oslo og omegn.

Ring oss gjerne på 23 15 89 00 eller send oss en e-post.

 

 

Her finner du oss

Grønland

Vårt hovedkontor ligger på Grønland i Oslo.

Telefon
Åpningstider
Man - Fre: 09.00-15.00
Ellers etter avtale
Adresse
Grønlandsleiret 13
0190 Oslo

Majorstuen

Vi er tilgjengelige på telefon hele døgnet.

Telefon
Åpningstider
Etter avtale
Adresse
Sørkedalsveien 5C
0369 Oslo

Haugerud

Vi er tilgjengelige på telefon hele døgnet. 

Telefon
Åpningstider
Etter avtale
Adresse
Haugerud senter 1-7
0673 Oslo

Ansatte

Kristin Lian. Gravferdskonsulent hos Heder - M. Jacobsen i Oslo

Kristin Lian

Daglig leder - Gravferdskonsulent

Tom Budalen. Gravferdskonsulent hos Heder - M. Jacobsen i Oslo

Tom Budalen

Gravferdskonsulent

Tom Morten Brandsborg

Gravferdskonsulent

Aktuelt

De ansatte hos Heder - M. Jacobsen i Oslo

Om oss i Heder - M. Jacobsen

Alle som jobber hos Heder – M. Jacobsen gravferd har opplevd livets virkelighet og har livserfaring. I tillegg kommer erfaringen jobben som gravferdskonsulent gir oss. Vi møter mennesker i sårbare situasjoner og evner å ivareta de pårørende på deres premisser. Normer og regler er viktig for oss, og vi følger alle retningslinjer og har all kursing gravferdsbransjen krever. Du er i trygge hender hos oss i Heder - M. Jacobsen gravferd.
Armer holder rundt nakken på mann Heder

Hva sier man når noen er død?

"Kondolerer" betyr "jeg føler med deg". Det er fint å formidle til noen som har mistet en de er glad i. Likevel føler man av og til at ordet blir litt kaldt og kort, og man leter etter alternativer. "Jeg tenker på deg", eller "jeg føler med deg" kan være alternativer.
Par sett bakfra som holder armen rundt skuldra og ser på levende lys Heder

Gode råd til deg som skal i begravelse

Hvem går man i begravelse til? Hva er kleskoden, hvilke blomster sender man og hva sier man til de etterlatte? Her får du svar på spørsmålene som melder seg før en begravelse eller bisettelse.

Dødsfall i familien – slik takler du sorgen

Sorg er noe veldig unikt for hver av oss, og vi har alle ulike måter å bearbeide den på. Det viktigste du må vite er at det finnes ingen fasit, og det finnes ingen regler på hva som er riktig og hva som er feil måte å sørge på.

M. Jacobsen gravferd – ditt begravelsesbyrå?

Vi møter mange mennesker som har spørsmål om dødsfall, begravelse/bisettelse og seremonier. Det er flere grunner til at de velger oss som sitt begravelsesbyrå – her er noen av dem.

Hvilke innslag kan man ha i en begravelse?

Å planlegge en begravelse innebærer mange valg. Kanskje er det første gang du har ansvaret for en begravelse. Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre, særlig når du nylig har mistet et menneske som stod deg nær. Vi er opptatt av å ivareta og veilede deg på en trygg måte gjennom hele prosessen, slik at du finner frem til de riktige innslagene og får den begravelsen du ønsker.

Ønsker du å planlegge din egen begravelse?

Å planlegge din egen gravferd høres kanskje litt rart ut, men det kan i noen tilfeller være det mest omtenksomme du kan gjøre for dine nærmeste. Ved å ta initiativ og selv planlegge hvordan din siste avskjed skal være, vil dine kjære kunne hylle deg og ta farvel akkurat slik du ønsker. Samtidig blir det færre avgjørelser for dem i en emosjonell tid.

Ikke-religiøs gravferd? Slik fungerer en livssynsåpen seremoni

En gravferd assosieres for mange med kirken og den kristne troen, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. For ikke-troende kan det føles mer riktig å gjennomføre en livssynsåpen seremoni, med større frihet til å bestemme innholdet selv.

Skal du velge begravelse eller bisettelse?

For mange er ritualene rundt gravferd, mest omtalt som begravelse, ukjent. Derfor er det overraskende mange ting å ta stilling til og en slik avgjørelse er om den døde skal begraves eller bisettes (det vil si kremeres).

Historien vår

De lokale gravferdsbyråene - logo

Vi er et Heder-byrå

Vi er en del av felleskapet Byrågruppen Heder AS. Felles for alle Heder-byråene, er at de er lokaleide og familieeide, med mange år i gravferdsbransjen.

Hvordan håndtere sosiale medier når noen dør?

Det kan være tungt å slette sosiale medier til noen man er glad i, og mange er usikre på hvordan man skal gå frem for å håndtere den digitale arven. Her finner du råd og veiledning på hvordan du kan gå frem.
en eldre mann med blå skjorte og vest skriver med kulepenn på et ark med en datamaskin ved siden av

Hvordan skriver jeg en nekrolog?

Hvilke minneord skal du skrive på Facebook eller i avisen?

Hva er livssynsåpen begravelse?

Begravelser etter Den norske kirkes ordning er fortsatt mest vanlig, men stadig flere har blitt klar over muligheten for en livssynsåpen begravelse, og det er blitt mer utbredt. Men hva er en livssynsåpen begravelse?

Hva er en fremtidsfullmakt?

Med en fremtidsfullmakt kan du selv bestemme en rekke ting som Statsforvalteren ellers vil avgjøre, blant annet hvem som skal ivareta dine interesser den dagen du ikke klarer det selv.