Ring oss på

908 91 480

Vi er her for deg

Det er vondt å miste en som stod oss nær - og møte døden på nært hold. Tiden etterpå kan være preget av sterke følelser og reaksjoner. I løpet av de første dagene må også mye av innholdet i gravferden bestemmes, som for eksempel om det skal være bisettelse eller begravelse. Vårt ønske er å gi pårørende tid i sorgen og tilføre trygge rammer i en ofte uoversiktelig situasjon. 

Vi er en stolt del av Heder - de lokale begravelsesbyråene

Heder er absolutt ingen kjede. Begravelsesbyråene i Heder er selvstendige og viktige i sitt lokalmiljø. Ofte har de drevet i generasjoner. Akkurat som oss kan de gravferd; vi ivaretar de pårørende og støtter de praktisk gjennom en ofte tung tid. For at vi gravferdskonsulenter skal gjøre det vi er gode på, trenger vi støtte til det administrative, kompetanseutvikling, forhandling av innkjøpsavtaler, oppdatering av regelverk og faglig nettverk. Det er Heder - fellesskapet. Sånn kan vi fortsatt bruke tida vår på gravferd og fortsette som familiebedrifter i en verden preget av endring og konkurranse. Derfor finnes Heder. Vi vil at de lokale gravferdsbyråene skal lykkes! 

Bilde

 

Her finner du oss

Tangens Begravelsesbyrå

Hos oss blir du møtt med respekt og omsorg.

Vi er tilgjengelig for deg hele døgnet.

Telefon
Adresse
Sentrumsparken 4
9510 Alta

Ansatte

Marita Rognli Simonsen

Gravferdskonsulent og daglig leder

Julie Heggelund Harberg

Gravferdsassistent

Svein Jøran Simonsen

Gravferdsassistent

Aktuelt

De lokale gravferdsbyråene - logo

Vi har blitt et Heder-byrå

Vi blir en del av felleskapet BYRÅGRUPPEN HEDER AS. Gjennom Heder samarbeider vi med andre lokaleide og lokaldrevne begravelsesbyråer om utviklingsoppgaver, markedsføring, innkjøp og annet hensiktsmessig samarbeid.

Om oss

Tangens Begravelsesbyrå er Altas eldste begravelsesbyrå og ble etablert i 1996 av Terje Tangen. Marita Rognli Simonsen overtok bedriften i 2018 og byrået har sin adresse i sentrum av Alta – Sentrumsparken 4 – Parksenteret.

Tangens Begravelsesbyrå tilbyr nå livestreaming av seremonier. 

Streaming av en begravelse eller bisettelse ble vanlig under pandemien, og er like aktuelt fremdeles.

Vi bygger seremonihus!

- det blir et landemerke
Heder høstfarger sorgbinderi

Hvilke blomster skal jeg gi i begravelse og bisettelse?

Blomster er en vakker og tradisjonell måte å ta farvel på til en god venn, kollega eller slektning. Men hvilken type blomster skal du velge, og hva kan du skrive på sløyfebåndet? Heder gir deg svar på ofte stilte spørsmål i denne artikkelen.

Hvordan håndtere sosiale medier når noen dør?

Det kan være tungt å slette sosiale medier til noen man er glad i, og mange er usikre på hvordan man skal gå frem for å håndtere den digitale arven. Her finner du råd og veiledning på hvordan du kan gå frem.
en eldre mann med blå skjorte og vest skriver med kulepenn på et ark med en datamaskin ved siden av

Hvordan skriver jeg en nekrolog?

Hvilke minneord skal du skrive på Facebook eller i avisen?

Hva er livssynsåpen begravelse?

Begravelser etter Den norske kirkes ordning er fortsatt mest vanlig, men stadig flere har blitt klar over muligheten for en livssynsåpen begravelse, og det er blitt mer utbredt. Men hva er en livssynsåpen begravelse?

Hva er en fremtidsfullmakt?

Med en fremtidsfullmakt kan du selv bestemme en rekke ting som Statsforvalteren ellers vil avgjøre, blant annet hvem som skal ivareta dine interesser den dagen du ikke klarer det selv.