Om oss

Bertelsen Gravferd har sine røtter tilbake på 70-tallet, Ola Bertelsen startet opp Hemne blomster og begravelsesbyrå as med sin svigerfar Einar O. Spjøtvold, 26. februar 1977. 20 år senere ble navnet endret til Bertelsen begravelsesbyrå as.
Ti år etter, i 2007 ble Bertelsen Begravelsesbyrå utvidet til to ansatte. Øyvind Bertelsen sønn av Ola startet da opp som gravferdskonsulent i byrået, familiebedriften var da dermed inne i sin tredje generasjon. Ved ferier og skolefri er også døtrene til Irene og Øyvind med i byrådriften, så smått er den fjerde generasjon med i driften av gravferdsbyrået.

 

Tidslinje

I 2013 overtok Øyvind Bertelsen-Tangvik driften og eierskap av bedriften. Høsten 2019 kjøper opp og overtar driften av Hemne blomster på Kyrksæterøra. 2019 utvidet Bertelsen Gravferd AS med kontor på Liabø i Halsa. Våren 2021 går Bertelsen gravferd inn i gravferdskjeden Heder og starter opp med nytt og moderne lokaler som inneholder konferanserom og produktvisning i Surnadal. Med kjeden Heder, 4 gravferdskonsulenter, egen blomsterbutikk og egen gravminne avdeling, står vi nå mer robust, inn mot fremtiden.

- Når erfaring teller.

- Vår åpenhet, din trygghet.

kvalitet og service

Bertelsen Gravferd er medlem av bransjeorganisasjonen Virke Gravferd.

Vi anstrenger oss hardt hele tiden for å yte så god kvalitet og service som mulig etter normen i «Virke Gravferds Standard for god gravferdsskikk» slik at våre kunder skal være fornøyd med oss både på kort og lang sikt.

Vi i Bertelsen Gravferd jobber hver dag for at vårt verdiord - din medvandrer i sorgen - skal bli ivaretatt.