Gå til hovedinnhold Gå til footer

Våre produkter og brosjyrematriell

Det er mange valg som skal tas i forbindelse med et dødsfall, og som til sammen bidrar til å sette et personlig preg på gravferden. I vårt brosjyremateriell vil du finne forslag til salmer og musikk, oppsett av dødsannonsen, kister og urner, blomster til gravferden som vi håper vil være til inspirasjon og gjøre valgene enklere. 

Hvis du lurer på noe, så ta kontakt med oss!

Vårt brosjyremateriell

Her finner du våre brosjyrer.

Vi tilbyr et stort utvalg kister og urner i alle prisklasser og utførelser. Kistene er produsert i Norge og Sverige av den tradisjonsrike kistefabrikken Trosterud-Freno AS, og holder svært høy kvalitet. I tillegg til katalogmodeller fører vi også en egenutviklet kiste kalt T4 Heder som er vår standardmodell. Flere av kistemodellene kan også spesialbestilles i farger etter eget ønske. Vi fører også kister fra Orbit Norge - det mest miljøvennlige alternativet til en tradisjonell standard trekiste.

Vi tilbyr også ulike typer urner som kan brukes i de tilfellene for den døde skal kremeres. Disse kommer i ulike farger og utførelser og er med på å sette et personlig preg på gravferden. Det finnes egne urner for askespredning, og egne urner som kan sjøsettes hvorpå den sakte går i oppløsning i kontakt med vannet. 

Kister og urner

Forslag til salmer og musikk

Annonser og vers

Informasjon ved gravferd

Å miste et barn

Blomster til gravferd