Gå til hovedinnhold Gå til footer

Heder - M. Jacobsen gravferd – ditt lokale begravelsesbyrå

Vi møter mange mennesker som har spørsmål om dødsfall, begravelse/bisettelse og seremonier. Det er flere grunner til at de velger oss som sitt begravelsesbyrå – her er noen av dem.

MJ

Vi sørger for at du blir godt ivaretatt

I vårt familieeide begravelsesbyrå vil du få en fast kontaktperson som sørger for at både du og dine ønsker for begravelsen blir ivaretatt. Til forskjell fra større begravelsesbyråer, handler et mindre, familieeid byrå om akkurat det navnet tilsier; en familie. En familie som alltid strekker seg for å hjelpe en annen. Enten du planlegger din egen begravelse eller du skal gravlegge en av dine kjære, så er vi i M. Jacobsen gravferd her for deg gjennom hele prosessen – fra dagen du tar kontakt med oss, til planleggingen og gjennomføringen av gravferden.

Gravferd er mer enn bare en jobb for oss – det er også et ønske om å være der for deg som går gjennom en vanskelig tid. Vår telefontid kjenner ingen stengetid, og det er viktig for oss at du vet at du alltid har et telefonnummer du kan ringe.

Les også: Historien vår

Vi møter deg med varme og åpenhet

Når du benytter deg av M. Jacobsen som begravelsesbyrå vil du bli møtt av kompetente ansatte med lang erfaring i bransjen. Alle våre ansatte har også opplevd livets virkelighet, som vi tar med oss inn i arbeidet med pårørende. Å møte pårørende med varme og åpenhet er viktig for oss, og gjenspeiler våre verdier. 

Kristin Lian, daglig leder i M. Jacobsen gravferd, har jobbet i gravferdsbransjen i over 25 år. Hun har også erfaring fra Fransiskushjelpen og som frivillig i Sorgtjenesten. Kristin har en unik evne til å se mennesker og fange opp deres ulike behov. 

– Jeg føler meg priviligert som får lov til å kanskje gjøre en forskjell. 

Les også: Dødsfall i familien – slik takler du sorgen

Vi kan begravelse i Oslo 

Hos M. Jacobsen gravferd ser vi viktigheten av nærhet og tilgjengelighet. Vår lokale tilhørighet i Oslo gjennom 125 år har gitt oss god kunnskap om nærmiljøet, samtidig som det gir oss mulighet til å gi deg den best tenkelige hjelp, støtte og omsorg når du opplever et dødsfall. Vi gjennomfører begravelser i hele Oslo og omegn, og kjenner alle kirker, kapeller og gravplasser i byen. Med et stort nettverk og nære samarbeidspartnere sørger vi for at du får et godt utvalg av tjenester – til konkurransedyktige priser. 


- Som en liten lokal bedrift samarbeider vi med lokale, små bedrifter, som for eksempel Winther Blomst, som har meget dyktige blomsterdekoratører.

Kristin Lian, daglig leder i M. Jacobsen gravferd. 

Vi gir lik behandling til alle

Kirkelig seremoni, livssynsåpen seremoni eller humanistisk seremoni? Vi i M. Jacobsen gravferd tilrettelegger gravferder innenfor alle tros- og livssynssamfunn, og vi er opptatt av at alle skal behandles likt. Det samme gjelder for sosial status og legning. Hos oss setter vi enkeltmennesket i sentrum, og vår viktigste oppgave er å ta vare på deg som pårørende – uansett hvem du er eller hvor du kommer fra. 

– Jeg kan med trygghet si at alle behandles likt hos oss, uavhengig av livssyn, religion, sosial status eller legning.

Kristin Lian, daglig leder i M. Jacobsen gravferd. 

Vi møter alles behov 

Vi i M. Jacobsen gravferd har lang erfaring med mange ulike former for gravferdsseremonier. Uansett hvilken type seremoni det skal være, eller hvilke spesifikke ønsker du og dine har hva gjelder valg av gravstøtte, musikk, blomster, salmer og dikt, så finnes det ingen fasit hos oss. Noen har ikke et nært forhold til avdøde og ønsker en enkel begravelse, mens andre vil ha en minnestund med et mer personlig preg. Det viktigste er at dine ønsker blir imøtesett. Vi kan også være behjelpelige med å komme med råd og innspill til seremonien dersom dette er ønskelig. 

Les også: Skal du velge begravelse eller bisettelse? 

Trenger du å planlegge en begravelse eller bisettelse? Ta kontakt med oss, så kan vi garantere at du er i de beste hender. Telefonen vår er åpen hver dag, hele døgnet.