Gå til hovedinnhold Gå til footer

Om oss

Velkommen til Fuglerud Begravelsesbyrå, ditt lokale begravelsesbyrå!

Fuglerud Begravelsesbyrå ble opprettet i 1927, og har siden den tid bistått de pårørende med begravelser og kremasjoner på Romerike. Vi har avdelinger både på Råholt, Jessheim, Kløfta og Nannestad. Enkelte av kontorene bemannes etter behov,  og det kan være greit å ringe oss på forhånd og avtale tid for samtale. Tlf. 63961920

Vi i Fuglerud er opptatt av at de pårørende skal føle seg trygge når de velger oss. Lang erfaring gjør at vi har god kontroll på de ulike tradisjonene og valgmulighetene i vårt område, uavhengig av trossamfunn. Våre konsulenter gjør alltid sitt beste for at pårørende blir ivaretatt på en god og trygg måte. 

Fuglerud Begravelsesbyrå er også medlem av Virke gravferd, som betyr av vi har en høy standard og skal følge strenge etiske retningslinjer, noe som kan være en trygghet for de etterlatte. 

Vi er alltid her for deg!

Vår historie

Fuglerud Begravelsesbyrå ble etablert på Råholt i 1927 av Trygve Fuglerud. Senere tok hans sønn Eivind over den daglige driften av firmaet. Byrået drev med produksjon av kister fram til 1997. Dagens eier og daglig leder er Eivinds sønn Trygve Fuglerud, som tok over i 1997. Firmaet flyttet i 2001 inn i nye kontorlokaler i Kroken 10 på Råholt og ble organisert som et aksjeselskap.

Bilde: Ombygd Volvo (1961- ca. 1970), Sjåfør Trygve Fuglerud 

Gravferd på Romerike

Fuglerud begravelsesbyrå har blitt et stort og tradisjonsrikt begravelsesbyrå som bistår ved gravferd på hele Øvre Romerike. I 2002 ble Begravelsesbyrået Kløfta-Jessheim etablert på Kløfta for å dekke behovet i Ullensaker. I 2005 inngikk de et samarbeid med Harald Slattum som drev Romerike Begravelsesbyrå.

Fuglerud Begravelsesbyrå har gjennom lang fartstid i bransjen opparbeidet seg god erfaring og et godt rennommé. Dette gjør at byrået har utviklet gode relasjoner til de beste leverandørene i bransjen.

Bilde: Franklin og Volvo foran gamle kontoret til Fuglerud i 1954. 

Trofaste medarbeidere

Fuglerud er et familiedrevet byrå som opp gjennom tiden har hatt trofaste medarbeidere. Et godt eksempel på dette er Øistein Holt som jobbet i firmaet hele sitt yrkesaktive liv. Øistein ble i 2010 hedret med kongens fortjenestemedalje i sølv for sin innsats i byrået. Fuglerud og hans kollegaer legger hele tiden stor vekt på å gi de pårørende plass til å kunne sørge og tatt seg tid til å møte deres ønsker, slik at gravferden blir et godt minne for ettertiden.

 

Bilde: Volvo (1954-1967), Sjåfør Øistein Holt