Gå til hovedinnhold Gå til footer

Vår historie

Fuglerud Begravelsesbyå sin historie strekker seg helt tilbake til 1927

Fuglerud Begravelsesbyrå ble etablert på Råholt i 1927 av Trygve Fuglerud. Senere tok hans sønn Eivind over den daglige driften av firmaet. Byrået drev med produksjon av kister fram til 1997. Dagens eier og daglig leder er Eivinds sønn Trygve Fuglerud, som tok over i 1997. Firmaet flyttet i 2001 inn i nye kontorlokaler i Kroken 10 på Råholt og ble organisert som et aksjeselskap.

Fuglerud er et familiedrevet byrå som opp gjennom tiden har hatt trofaste medarbeidere. Et godt eksempel på dette er Øistein Holt som jobbet i firmaet hele sitt yrkesaktive liv. Øistein ble i 2010 hedret med kongens fortjenestemedalje i sølv for sin innsats i byrået. Fuglerud og hans kollegaer legger hele tiden stor vekt på å gi de pårørende plass til å kunne sørge og tatt seg tid til å møte deres ønsker, slik at gravferden blir et godt minne for ettertiden.

Byrået er blitt et stort og tradisjonsrikt begravelsesbyrå som bistår ved gravferd på hele Øvre Romerike. I 2002 ble Begravelsesbyrået Kløfta-Jessheim etablert på Kløfta for å dekke behovet i Ullensaker. I 2005 inngikk de et samarbeid med Harald Slattum som drev Romerike Begravelsesbyrå.

Fuglerud Begravelsesbyrå har gjennom lang fartstid i bransjen opparbeidet seg god erfaring og et godt rennommé. Dette gjør at byrået har utviklet gode relasjoner til de beste leverandørene i bransjen.