Om oss i Heder - M. Jacobsen

Alle som jobber hos Heder – M. Jacobsen gravferd har opplevd livets virkelighet og har livserfaring. I tillegg kommer erfaringen jobben som gravferdskonsulent gir oss. Vi møter mennesker i sårbare situasjoner og evner å ivareta de pårørende på deres premisser. Normer og regler er viktig for oss, og vi følger alle retningslinjer og har all kursing gravferdsbransjen krever. Du er i trygge hender hos oss i Heder - M. Jacobsen gravferd.

Kristin Lian er daglig leder og har jobbet over 20 år i gravferdsbransjen. Hun kjenner tradisjoner, ritualer, normer og regler. Hos henne er du i trygge hender. Hun ser mennesker og har en egen evne til å få oss andre til å åpne oss. Kristin kom til gravferdsbransjen etter å ha jobbet 13 år i Fransiskushjelpen og som frivillig i sorgtjenesten. I tillegg har hun hatt mange verv i gravferdsbransjen knyttet opp mot det å få felles standarder og hun er medlem av kvalitetssikringsutvalget. Hun kjenner gravferdsbransjen.

 

Tom Budalen har vært med på det meste av det som kan oppleves som gravferdskonsulent. Han har over 30 års fartstid i bransjen. Tom er tilstedeværende, varm og med glimt i øyet. Han er veldig ivaretagende ovenfor sine kunder og setter dem først, til enhver tid. På kontoret er han den som holder orden på det som skal være med i seremonier og bestilling av dette til lageret. Dessuten er han en gledesspreder og bringer humor inn på kontoret.

 

Lars Stilger er vanskelig å ikke like. Man liker Lars med engang man treffer han. Han er åpen og evner å se folk. Før han ble gravferdskonsulent jobbet han flere år som miljøarbeider i en PU-bolig og andre år som flyvert for SAS. Takhøyden hos Lars er høy for alle typer mennesker og han er ydmyk i faget, for de han møter og for oppgavene. Han er en fyr som bringer glede og varme i møte med sine medmennesker.