Gå til hovedinnhold Gå til footer

Blomster til begravelse

Til begravelse finnes det ulik dekorasjon og buketter å velge i. Kistedekorasjonen som ligger på kisten, er som regel fra ektefelle eller barn. Utenom kan du sende en krans, dekorasjon eller bårebukett. Begravelsesbyrået Hyldmo samarbeider med Vikans Blomster på Stjørdal og de lager buketter i begravelsesseremoniens farger, dersom du bestiller på våre minnesider. Ved begravelser i andre kommuner benytter vi oss av lokale blomsterleverandører i kommunen om familiene ønsker det.

Sløyfebånd

I begravelser er det vanlig at buketten har sløyfebånd med en hilsen på og navnene til de som har gitt buketten. Både kistedekorasjonen, krans, båredekorasjon og blomsterhjerte har vanligvis to sløyfebånd - på det ene står det en hilsen, på det andre står det hvem blomsten er fra. I tillegg står nøyaktig det samme på et kort som samles inn av oss, og overleveres til de etterlatte etter seremonien. En bårebukett kan også ha sløyfe, eventuelt bare kort.

Du kan bestille blomster til begravelser på våre minnesider.

Dersom du kjenner de etterlatte, men ikke den som har gått bort, er det mulig å sende blomster hjem til dem for å vise støtte og omsorg.