Vi tilbyr gravferdstjenester i kommunene Stjørdal, Meråker, Selbu, Tydal og Malvik.

Korona, hvem og hvor mange??

Vi er til enhver tid oppdatert på gjeldende antall deltagere og smitterestriksjoner ved begravelser/bisettelser
.
Ikke alle ønsker å streame seremonier men de som velger det opplyses det i dødsannonse eller på minnesiden.
Bruk minnesidene til begravelsesbyrå og skriv en hilsen, tenn lys eller sendt blomster til familien.

Vårt ønske er å gi den pårørende tid i sorgen og tilføre trygge rammer i en ofte uoversiktlig situasjon. I forbindelse med et dødsfall er det mange ting som skal ordnes på kort tid, og i samråd med familien ordner vi alt nødvendig. Vi som begravelsesbyrå bistår med å sortere tankene og ta én ting av gangen. For oss er det viktig å skape en trygg og verdig ramme rundt avskjeden. Alt det praktiske hjelper vi gjerne med 

Om Roger Ivar Knotten

Jeg er en ekte Stjørdaling. Etter 22 år i ambulansetjenesten, fikk jeg i 2018 spørsmål fra Karin og Oddmund Hyldmo om jeg kunne tenke meg å overta Begravelsesbyrået Hyldmo.  

 

Takknemlig og ydmyk tok jeg imot muligheten. For nettopp tid til de etterlatte, savnet jeg i ambulansetjenesten. Første møte med gravferdsbransjen, var på et oppdrag for ambulansetjenesten, da et nært familiemedlem gikk bort. Jeg fikk innblikk i hvordan de jobbet og 20 år senere var sirkelen sluttet ved at jeg selv viderefører gravferdstradisjoner. 

Etter over 20 år i ambulansetjenesten har jeg møtt folk i ulike livssituasjoner, har i den sammenheng fremstått som rolig og trygg. Ro og trygghet ønsker jeg å bringe med meg inn i møte med pårørende som har mistet en av sine kjære.

Her finner du oss

Stjørdal

Vi tar samtalen hjemme hos deg eller på kontoret vårt i stabburet hos Brødrene Hofstad AS. Vi dekker området Stjørdal, Meråker, Selbu, Tydal og Malvik. 

Telefon
Åpningstider
Du kan nå oss på telefon hele døgnet.
Kontoret er betjent etter avtale.
Adresse
Kirkeveien 24 D
7514 Stjørdal

Ansatte

ROGER IVAR KNOTTEN

Gravferdskonsulent og daglig leder

HEGE LIE KNOTTEN

Gravferdskonsulent

Tel:
STJØRDAL | Begravelsesbyrået Hyldmo
Kontakt på mobil Kontakt på epost