Gå til hovedinnhold Gå til footer
Ansatte Beg Hyldmo

Om oss i Begravelsesbyrået Hyldmo

For oss i Begravelsesbyrået Hyldmo handler gravferd om å ha godt med tid til familiene fordi de etterlatte er viktigst. Vi bruker den tida på de pårørende som de pårørende trenger. Her i vårt område er tempoet roligere enn i byen, dette er noe vi er opptatt av. Vi erfarer at det er med på å skape trygghet for de som er igjen. Sånn tror vi de etterlatte får de beste gravferdene og en omsorgsfull start på en sorgprosess.

Vi kjenner lokale gravferdstradisjoner og kulturen her i kommunene Stjørdal, Meråker, Selbu, Tydal og Malvik. 

Roger Ivar Knotten

Roger er en ekte Stjørdaling. Etter 22 år i ambulansetjenesten, fikk han i 2018 spørsmål fra Karin og Oddmund Hyldmo om jeg kunne tenke meg å overta Begravelsesbyrået Hyldmo. Takknemlig og ydmyk tok han imot muligheten. For nettopp tid til de etterlatte, savnet jeg i ambulansetjenesten. Første møte med gravferdsbransjen, var på et oppdrag for ambulansetjenesten, da et nært familiemedlem gikk bort. Etter over 20 år i ambulansetjenesten har han møtt folk i ulike livssituasjoner, og har i den sammenheng fremstått som rolig og trygg. Ro og trygghet ønsker Roger å bringe med seg inn i møte med pårørende som har mistet en av sine kjære.

Mari Ann Berg

Mari Ann Berg har hatt en ledende rolle i begravelsesbransjen i lokalmiljøet i over 20 år. Med så lang fartstid har hun svært bred erfaring og kompetanse, bla. kan hun lede seremonier for de som ønsker det. I tillegg har hun god estetisk sans og skaper vakre rom rundt seg. Som gravferdskonsulent har Mari Ann sett og opplevd det meste. Hun dedikerer seg til rollen som gravferdskonsulent og vet å romme de som nettopp har mistet noen. Hun er en god rådgiver i situasjoner der familier står splittet eller vanskelige situasjoner oppstår mellom de etterlatte. Alle som møter Mari Ann får nyte godt av hennes behagelige vesen og den tryggheten hun omgir seg med. Det er alltid viktig for henne at de hun møter skal kjenne seg sett, hørt og ivaretatt på den aller beste måten.

Lill-Jorunn Gundersen

Lill-Jorunn er trygg og vennlig, og viser stor respekt og omsorg for både store og små. Hun har lett for å snakke med alle typer mennesker. Hun er effektiv og god til å tenke logistikk, og sørger for at alt som skal ordnes er på plass i god tid før seremoniene. Lill-Jorunn er den som har full kontroll på kontoret. Hun har en varm og strålende personlighet, og vi som har gleden av å jobbe sammen med henne, og alle andre som kommer i hennes vei, får nyte godt av hennes store omsorg og varme smil. Lill-Jorunn er utdannet medisinsk sekretær og har erfaring fra St. Olavs hospital før hun ble gravferdskonsulent. 

Vegard Byberg

Vegard er varm og lyttende, og opptatt av å ta godt vare på alle han har ansvar for. Han bidrar ofte med det lille ekstra når det trengs, nesten uten at noen merker det. Dette er noe både pårørende og kollegaer setter pris på. Hans gode ro og stadig lune kommentarer gjør at det alltid oppleves godt å være i samme rom som han. Med seg i livet fikk han tidlig mange opplevelser på både godt og vondt, og han kan derfor med stor forståelse sette seg inn i hvordan de pårørende har det i ulike situasjoner. Vegard har flere års erfaring i begravelsesbransjen, og i disse årene har han opparbeidet seg både erfaring og kompetanse i fra alt det praktiske ved en begravelse til å møte mennesker som nettopp har mistet noen.

Hege Lie Knotten

Hege er et rolig, varmt og godt vesen. Med stor omsorg og hjertevarme for alle rundt seg, tar hun trygt vare på både pårørende og kollegaer. Hun har tidligere jobbet som omsorgsarbeider i 20 år og har jobbet tett med både mennesker i livets siste fase og med pårørende. Hun har vært engasjert i byrået siden Roger Ivar tok over i 2019, men har fra 2024 begynt på fulltid. Med trygghet og åpenhet strekker hun seg langt for å innfri både avdødes og de etterlattes ønsker.

Våre lokaler

Vi holder til i stolte og ærverdige «Lokstallen» i Stjørdal og dere er velkommen til planleggingssamtale hos oss, hvis dere ønsker det. Vi reiser også gjerne ut til familier om det er hva dere ønsker. 

 I Lokstallen har vi også etablert et eget seremonirom. Les mer om seremonirommet her.