Gå til hovedinnhold Gå til footer

Våre produkter

Kister og urner

Vår leverandør av kister er Trostrud-Freno, som leverer norskproduserte kister av meget høy kvalitet.

Ved spesialbestilling regnes det en til to dager i leveringstid.

Fra Trostrud-Freno sin hjemmeside:

Trostrud-Freno er Norges største kisteprodusent. Som en del av Fredahl-Rydens konsernet, kan vi tilby Skandinavias bredeste kisteutvalg.

Trostruds produksjon av kister startet tilbake i 1936. Siden da har virksomheten vokst og utviklet seg ved å kombinere klassisk og moderne design med en kompromissløs holdning til kvalitet.

Blomster

Vi i Skogholt Fauske begravelsesbyrå har lang erfaring i å pynte seremonirommet på en verdig og vakker måte, og bistår gjerne med dette.

Vår samarbeidspartner på sorgbinderi, Spire blomsterhåndverk, er meget kompetente og faglig dyktige blomsterdekoratører. http://www.spireblomster.no

For å bestille blomster kan Spire kontaktes på direkte på 75 21 03 80

Eller på nett: bestille blomster


Hvis dere som pårørende har sett for dere noe som ikke er avbildet tar blomsterdekoratørene gjerne imot en utfordring både i farge og fasong.

Gravstein

Et gravsted å gå til er viktig for mange pårørende. Noen ønsker en påkostet og spesiell gravstøtte mens andre ønsker noe enkelt og stilrent. Vi leverer gravmonumenter og tilbehør som dekker alle behov og formål gjennom vår samarbeidspartner Nergaard Steinindustri: www.nergaard.no. Det er også mulig å utforme sin egen spesielle stein. Fra skisse kan vi produsere gravmonumenter etter ønske. Ta kontakt så bistår vi gjerne.

Alle våre gravmonumenter er sikret etter gjeldende forskrifter. Vi kan tilby hjelp og assistanse om lokale vedtekter angående lovlig størrelse, innramming av plantefelt, montering lykter og andre bronseartikler. Prøv gjerne stenbygger for å få et reelt bilde på hvordan det kan bli, og de mange mulighetene rundt hver enkelt gravstein. stenbygger.nergaard.no. Vi bistår også med å få utført skrifthugging, navnetilføying, oppussing, retting og rens av eksisterende gravstein. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.