Koronasituasjonen

Forløpende informasjon om retningslinjer for gjennomføring av gravferd og minnesamvær etter nye gjeldende regler fra og med 14. januar 2022

Begravelse = Offentlig arrangement

I begravelse/bisettelse kan det nå være inntil 200 personer på faste, tilviste plasser når det er mulig å ha ett ledig sete mellom hver deltaker. (Det blir ulikt maks-antall i de fleste seremonirom)

Det er også føringer på at det skal registreres hvor hver deltaker sitter i seremonirommet

Dette er en svært tidkrevende prosess med registrering og henvising til plasser. Vi håper på forståelse for dette og at du kommer tidlig til seremonien.

Minnesamvær (uendret) 50 personer.

Liste med deltakerantall oppdateres straks vi får dette fra kirkevergene:

- Tønsberg kommune 

- Færder kommune

- Sandefjord kommune 

- Larvik kommune 

- Horten kommune

- Holmestrand kommune

Se "Salkart"/merkede sitteplasser for kirkene her:

Fon kirke

Husøy kirke

Hvasser kirke

Nøtterøy kapell

Nøtterøy kirke

Sem kirke

Slagen kirke

Solvang gravkapell

Tjøme kirke

Tønsberg domkirke

Undrumsdal kirke

Vivestad kirke

Våle kirke

 

Delta i seremoni - informasjonsskriv

Ny ansatt - Nikolai Walter Wilhelmsen

Så hyggelig å kunne fortelle at Nikolai har begynt som gravferdskonsulent hos oss. Vi kjenner han godt fra tidligere da han har jobbet hos oss før. Han er sønn av Fredrik og vi setter så stor pris den positive gode kommentaren hver morgen: "Dette blir en fin dag."  Han har jobbet som profesjonell fotograf i flere år, og vi vil gi han rom for å fortsette med dette i tillegg til jobben her hos oss. 

Ny ansatt - Espen Rolstad

Hils på vår nye gravferdskonsulent Espen Rolstad. 

Han har sammen med sin gode onkel drevet herrefrisør i Sandefjord i 30 år. Espen bor i Kodal med familien og er aktiv innen revy og med pulsklokka på hånden. Du vil møte han her på kontoret og ute i seremonier. Velkommen til oss!

Hvor er gravstedet?

Gravplassmyndighetene får ofte spørsmål om hvor et gravsted er på kirkegården. Det kan være slektninger som kommer på besøk og ønsker å gå innom gravstedet til en gammel tante eller onkel. Med "Flyfoto" (dronebilder) av kirkegården med koordinater er det nå lett å Finne frem til riktig sted. Det Finnes også mye annen nyttig informasjon på denne siden: tonsberg-gravplass.no

Les dødsannonsene gratis

Les alle dødsannonser gratis på vår hjemmeside

Les dødsannoser her

Direktesending/streaming av seremoni

For tiden er det mange som ikke kan følge i den seremonien de ønsker. Hvis familien ønsker det kan noen seremonier direktesendes på våre nettsider. Dette er helt kostnadsfritt for familien. Vi kan streame flere seremonier samtidig og flere pr. dag. Løsningen er et alternativ til å komme i seremonien, og det anbelfales å bruke telefon eller nettbrett - Vi kan dessverre ikke levere en NRK-produksjon, men opplever selv løsningen som god. Mange seremonirom har tykke murvegger, samt mange trådløse sendere, dette kan gi forstyrrelser på sendingen og begrense 4G-dekningen som vi trenger for å sende på nett.

Streaming av seremoni

Tilgjengelig hele døgnet

Trenger dere vår hjelp, ring oss hele døgnet. Våre gravferdskonsulenter har i tillegg til vanlig arbeidsdag også vakter på kveld, natt og i helgene.

Vaktordning - se video her

Følg Heder på Facebook

Heder - de lokale gravferdsbyråene, er på Facebook - følg gjerne siden.

Besøk Heders facebookside her