Det er godt at alle som ønsker å delta i en seremoni igjen kan gjøre det. Ingen antallsbegrensning, registrering og plasshenvisning. Vi fortsetter alle å vise omsorg for hverandre med å være hjemme ved sykdom. 

Ny ansatt - Nikolai Walter Wilhelmsen

Så hyggelig å kunne fortelle at Nikolai har begynt som gravferdskonsulent hos oss. Vi kjenner han godt fra tidligere da han har jobbet hos oss før. Han er sønn av Fredrik og vi setter så stor pris den positive gode kommentaren hver morgen: "Dette blir en fin dag."  Han har jobbet som profesjonell fotograf i flere år, og vi vil gi han rom for å fortsette med dette i tillegg til jobben her hos oss. 

Ny ansatt - Espen Rolstad

Hils på vår nye gravferdskonsulent Espen Rolstad. 

Han har sammen med sin gode onkel drevet herrefrisør i Sandefjord i 30 år. Espen bor i Kodal med familien og er aktiv innen revy og med pulsklokka på hånden. Du vil møte han her på kontoret og ute i seremonier. Velkommen til oss!

Hvor er gravstedet?

Gravplassmyndighetene får ofte spørsmål om hvor et gravsted er på kirkegården. Det kan være slektninger som kommer på besøk og ønsker å gå innom gravstedet til en gammel tante eller onkel. Med "Flyfoto" (dronebilder) av kirkegården med koordinater er det nå lett å Finne frem til riktig sted. Det Finnes også mye annen nyttig informasjon på denne siden: tonsberg-gravplass.no

Les dødsannonsene gratis

Les alle dødsannonser gratis på vår hjemmeside

Les dødsannoser her

Tilgjengelig hele døgnet

Trenger dere vår hjelp, ring oss hele døgnet. Våre gravferdskonsulenter har i tillegg til vanlig arbeidsdag også vakter på kveld, natt og i helgene.

Vaktordning - se video her

Følg Heder på Facebook

Heder - de lokale gravferdsbyråene, er på Facebook - følg gjerne siden.

Besøk Heders facebookside her