Informasjon - Koronasituasjonen

Det er en svært spesiell og krevende situasjon som vi alle opplever og er en del av for tiden. Alle er vi berørt på en eller annen måte. Landet har en felles dugnad for å begrense smittespredningen av koronaviruset, noe vi også ønsker å bidra med.

I den anledning ønsker vi, til beste for pårørende og oss selv, å ha begrenset kontakt. Samtaler rundt planlegging og forberedelser til seremonien ønsker vi helst ha på telefon, eller 2 maks på kontoret. Ingen hjemmesamtaler akkurat nå!  Dette har vi god erfaring med fra tidligere og det settes av god tid til hver familie. På våre hjemmesider finnes den samme informasjonen som vårt brosjyremateriell her på kontoret.

Bilder fra seremonien vil alle familier få digitalt umiddelbart etterpå. Bildene kommer på en link som lett kan videresendes til alle som ikke har vært til stede.

Noen seremonier vil også sendes direkte (live-streamet, uten kostnad). Det er digitale løsninger og retningslinjer som ivaretar personvern.

Skal du følge i en seremoni ber vi deg om å ikke håndhilse eller gi en klem. Dette for å unngå smittefare. Legg hånden på brystet og gi et vennlig nikk, et smil eller si noen ord.

Munnbind - vi bruke dette ute i seremonier, hjemme- og institusjonsbesøk. Vi kan også bruke dette i samtaler med dere pårørende. Vi møter mange mennesker og dette gjør vi til beste for dere, oss selv og de vi omgås på fritiden.

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål. Vi er som alltid tilgjengelig hele døgnet hele uken.

Ta vare på hverandre!