Allehelgens

Kom innom oss å få en gravlykt til ditt gravsted. Et pent blomsterhjerte til å legge på gravstedet kan bestilles og hentes hos oss, 325,- Kan du ikke tenne et lys på kirkegården er vi behjelpelig med dette.

Ny ansatt - Espen Rolstad

Hils på vår nye gravferdskonsulent Espen Rolstad. 

Han har sammen med sin gode onkel drevet herrefrisør i Sandefjord i 30 år. Espen bor i Kodal med familien og er aktiv innen revy og med pulsklokka på hånden. Du vil møte han her på kontoret og ute i seremonier. Velkommen til oss!

Hvor er gravstedet?

Gravplassmyndighetene får ofte spørsmål om hvor et gravsted er på kirkegården. Det kan være slektninger som kommer på besøk og ønsker å gå innom gravstedet til en gammel tante eller onkel. Med "Flyfoto" (dronebilder) av kirkegården med koordinater er det nå lett å Finne frem til riktig sted. Det Finnes også mye annen nyttig informasjon på denne siden: tonsberg-gravplass.no

Les dødsannonsene gratis

Les alle dødsannonser gratis på vår hjemmeside

Les dødsannoser her

Direktesending/streaming av seremoni

For tiden er det mange som ikke kan følge i den seremonien de ønsker. Hvis familien ønsker det kan noen seremonier direktesendes på våre nettsider. Dette er helt kostnadsfritt for familien. Vi kan streame flere seremonier samtidig og flere pr. dag. Løsningen er et alternativ til å komme i seremonien, og det anbelfales å bruke telefon eller nettbrett - Vi kan dessverre ikke levere en NRK-produksjon, men opplever selv løsningen som god. Mange seremonirom har tykke murvegger, samt mange trådløse sendere, dette kan gi forstyrrelser på sendingen og begrense 4G-dekningen som vi trenger for å sende på nett.

Streaming av seremoni

Vi møtes på ZOOM

I en hverdag med kohorter, hjemmekontor, munnbind og "hold avstand" er det godt å se hverandre på Zoom. Morgenmøte og ettermiddagsmøte hvor vi går igjennom dagen og morgendagen er på skjermen.

Tilgjengelig hele døgnet

Trenger dere vår hjelp, ring oss hele døgnet. Våre gravferdskonsulenter har i tillegg til vanlig arbeidsdag også vakter på kveld, natt og i helgene.

Vaktordning - se video her

Følg Heder på Facebook

Heder - de lokale gravferdsbyråene, er på Facebook - følg gjerne siden.

Besøk Heders facebookside her