Gå til hovedinnhold Gå til footer

Våre produkter og tjenester

Her finner du brosjyrer som viser valgmuligheter for seremonien, dødsannonsen, blomster,

samt annen informasjon rundt dødsfall og gravferd.

Du finner også informasjon om inskripsjon og ny gravstein, samt våre gravferdstalere.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål!

Våre kister og urner

Klemmetsby-Firing Begravelsesbyrå tilbyr et stort utvalg kister og urner i alle prisklasser og utførelser. Kistene er produsert i Norge og Sverige av den tradisjonsrike kistefabrikken Trosterud-Freno AS, og holder svært høy kvalitet. I tillegg til katalogmodeller fører vi også en egenutviklet kiste kalt T4 Heder som er vår standardmodell. Flere av kistemodellene kan også spesialbestilles i farger etter eget ønske. Vi fører også kister fra Orbit Norge - det mest miljøvennlige alternativet til en tradisjonell standard trekiste.

Ved kremasjon tilbyr vi ulike typer urner. Disse kommer i ulike farger og utførelser og er med på å sette et personlig preg på gravferden. Det finnes egne urner for askespredning, og egne urner som kan sjøsettes hvorpå den sakte går i oppløsning i kontakt med vannet.

 

Våre bårebiler

Våre bårebiler brukes til forskjellige transporter. Fra kjøringer til og fra seremonisted, hentinger på sykehus, i hjem, sykehjem og til oppdrag for politiet. Under kan du se de ulike bilene

Våre gravsteinsleverandører

Våre leverandører har høy faglig kompetase og har levert nye gravminner og inskripsjoner i flere generasjoner. Et gravminne skal vare i mange år, det setter store krav til kvalitet og håndverk.

Vi bruker Nøtterø stenhuggeri, Modena Restec og Eide stein som leverandører

I katalogen finner du gravstein i alle prisklasser. Her kan du også utforme gravminnet selv.

Her ser du en film fra vårt besøk hos Eide stein

Gravferdstalere

Ikke alle ønsker en seremoni i regi av Den Norske kirke eller Human-Etisk forbund. Vi har utdannede gravferdstalere som hjelper dere med å lage en verdig og fin seremoni akkurat slik dere ønsker det. Seremonien kan finne sted i et kapell, hjemme, ute i naturen eller et annet egnet sted.

Her ser du en film fra en alternativ gravferd

Direktesending/streaming av seremoni

Ikke alle som ønsker å følge i en seremoni får mulighet til dette. Vi tilbyr gratis streaming på våre nettsider.

Direktesendt seremoni