Gå til hovedinnhold Gå til footer

Garder Begravelsesbyrå avd. Drøbak

Ring oss på: 64 93 26 00

Begravelsesbyrå i Drøbak og Frogn

Noe av det vanskeligste vi mennesker opplever er å miste en som står oss nær. Vi i Garder Begravelsesbyrå har lang erfaring med å bistå etterlatte og kan ta oss av alle praktiske gjøremål ved en gravferd - i samråd med deg som pårørende. Vi hjelper deg med det praktiske - så du kan puste og tenke på deg og dine. Vi vet hva som er vanlig, hva som er mulig og vi kjenner tradisjonen her i vårt distrikt og nærområde.

Du er varmt velkommen til et møte på ett av våre kontorer, eller vi kan komme hjem til deg for en samtale. Vi gjennomfører gravferdsseremonier i hele Follo og Indre Østfold. Vi er også behjelpelige med seremonier i Oslo eller andre nærliggende steder.
Hovedkontoret vårt ligger ved gården der byrået ble opprettet i 1993; Garder Vestre, Garderveien 643 i Vestby. I tillegg har vi to flotte avdelingskontorer; Spydeberg og Hobøl Begravelsesbyrå og Drøbak/Frogn Begravelsesbyrå.
Kontoret i Spydeberg ligger i Stasjonsgata 42, ikke langt fra togstasjonen,  og i Drøbak finner du oss i Lindtruppbakken 13, sentralt i Drøbak.

Her finner du oss

Ansatte

Cs 1691 Rediger

Daglig leder

Lisbeth Garder Ruud

Cs 1665 Redigert

Gravferdskonsulent

Gro Siewartz Nielsen

Epost: gro@bgr.no
Cs 1682 Redigert

Gravferdskonsulent

Magnar Bøhlerengen

Cs 4063 Redigert

Gravferdskonsulent

Francesca Karlsen

Cs 1679 Redigert

Gravferdskonsulent

Vebjørn Haram

Cs 1644 Redigert

Gravferdskonsulent

Anette Cecilie Nylænder

Cs 1706 Redigert

Eier

Jan-Oddleiv Garder