Gå til hovedinnhold Gå til footer

Garder Begravelsesbyrå

Avd. Spydeberg og Hobøl

Ring oss på: 69 83 89 00

Velkommen til våre nettsider

Noe av det vanskeligste vi mennesker opplever er å miste en som står oss nær. Vi i Garder Begravelsesbyrå har lang erfaring med å bistå etterlatte og kan ta oss av alle praktiske gjøremål ved en gravferd - i samråd med deg som pårørende. Vi hjelper deg med det praktiske - så du kan puste og tenke på deg og dine. Vi vet hva som er vanlig, hva som er mulig og vi kjenner tradisjonen her i vårt distrikt og nærområde.

Du er varmt velkommen til et møte på ett av våre kontorer, eller vi kan komme hjem til deg for en samtale. Vi gjennomfører gravferdsseremonier i hele Follo og Indre Østfold. Vi er også behjelpelige med seremonier i Oslo eller andre nærliggende steder.
Hovedkontoret vårt ligger ved gården der byrået ble opprettet i 1993; Garder Vestre, Garderveien 643 i Vestby. I tillegg har vi to flotte avdelingskontorer; Spydeberg og Hobøl Begravelsesbyrå og Drøbak/Frogn Begravelsesbyrå.
Kontoret i Spydeberg ligger i Stasjonsgata 42, ikke langt fra togstasjonen,  og i Drøbak finner du oss i Lindtruppbakken 13, sentralt i Drøbak.

Her finner du oss

Ansatte

Daglig leder

Lisbeth Garder Ruud

Gravferdskonsulent

Gro Siewartz Gihlemoen

Epost: gro@bgr.no

Gravferdskonsulent

Magnar Bøhlerengen

Gravferdskonsulent

Francesca Karlsen

Gravferdskonsulent

Vebjørn Haram

Gravferdskonsulent

Anette Cecilie Nylænder

Eier

Jan-Oddleiv Garder