Gå til hovedinnhold Gå til footer

Valg av kiste

Hønefoss Begravelsesbyrå Sukken leverer kister i ulike tresorter, spon og trefiber. Mange av kistene leveres i hvitt, noen i sort og noen i ubehandlet eller lakkert tre. Enkelte av kistene kan også leveres i en valgfri farge. Vi har også et utvalg kister som er lengre eller bredere enn standardstørrelse.

Alle våre kister er innredet med en heldekkende madrass i bunnen og leveres med pute og teppe i hvitt.

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål.

Nedenfor kan du se et utvalg av kistene fra vår leverandør. Vi har dessverre ikke alle modellene på lager til enhver tid, men bestiller gjerne hvis du ønsker noe vi ikke har inne.

Heder

Heder er en tradisjonell, hvitlakkert kiste med dreide trehåndtak.

Kr. 9 950,-

Lilje

Lilje er en meget forseggjort, skandinavisk kistemodell. Kisten har trukket lokk, er hvitlakkert og kan leveres med eller uten hjørneornamenter.

Kr. 12 350,-

Toten 3

Toten er en tradisjonell, norskprodusert kiste med topplate i furu og dreide trehåndtak. Kisten leveres med beheng

Kr. 10 750,-

Nordica

Nordica lages i foliert spon og trefiber og har en hvitlasert diskret trestruktur.

Kr. 10 750,-

Toten 3 natur

Toten natur er en norskprodusert, furukiste med dreide trehåndtak som kan leveres ubehandlet eller med lakkert overflate. Kisten leveres med beheng.

Kr. 11 200,-

Natur

Natur er tilvirket av naturlige og fornybare råvarer. Kisten leveres som ubehandlet furu eller med hvitlasert overflate. Natur må bestilles.

Kr. 13 265,-

Standard

Standard lages av foliert spon og trefiberplater og har sidehengslet lokk. Kisten leveres i antikkgrå, lysebrun, kirsebær eller valnøtt. I kirsebær leveres kisten med seks føtter og seks håndtak i metall. Standard må bestilles.

Kr. 12 425,-

Linnea

Linnea en lasert furukiste dekorert med håndmalte blomstermotiv på langsidene og i fotenden. Lokket er sidehengslet og har fire håndtak. Linnea må bestilles.

Kr. 14 105,-

Kontur

Kontur kan leveres i massiv, oljet eik eller massiv, lakkert kirsebær. Lokket er sidehengslet og håndtakene er i metall. Kontur må bestilles.

Kr. 24 500,- / Kr. 31 550,-

Diamant

Diamant er designet av Jacob Jensen. Den er laget i bjørkefiner og kan leveres i høyglans rød, svart og hvit. Diamant må bestilles.

Kr. 31 500,-

Epok

Konformet designkiste i eiketrefinert trefiberplate. Håndtak integrert i kistens sarg. Overflatebehandlet med miljøvennlig beis. Epok må bestilles.

16 015,-

Akvarell

Akvarell kan leveres i sort eller hvit og med metallhåndtak eller trehåndtak. Akvarell må bestilles.

Kr. 13 395,-

Bjørk

Bjørk en en påkostet kistemodell i massiv bjørk. Modellen har en nøytral og klassisk form. Bjørk må bestilles

Kr. 19 985,-