Minnesider

Minnesiden er en mulighet til å hedre og minnes den avdøde, digitalt. 

Å opprette en minneside koster ingenting. Vi legger inn informasjon om seremonien og sørger for at annonsen blir publisert, så kan dere selv logge dere inn og legge til bilder og annen informasjon etter eget ønske.

Minnesiden administreres av de pårørende som selv kan velge om kondolanser som legges inn av andre skal godkjennes eller ikke. Link til minnesiden kan enkelt deles på Facebook, andre sosiale medier og e-post.

Minnesidene driftes av Adstate som er ansvarlig for personvern og at IT-sikkerheten er ivaretatt. Siden kan når som helst avsluttes skulle dere ønske det.  

Her finner du våre minnesider

Tenn et lys
Det er ikke alltid så lett å finne de riktige ordene, da kan det være godt å kunne tenne et lys for å vise omtanke. 

Galleri
Det er mulig å dele bilder og film i galleriet på minnesiden. Gi gjerne andre muligheten til å dele sine minner med dere! De pårørende kan selv administrere siden og bestemme hva som skal få være med. 

Minneord
Mange vil føle det godt å få vise sin omsorg ved å skrive en hilsen eller noen ord til minne om den avdøde. Det å skrive er for noen en del av sorgprosessen, enten det er i forbindelse med dødsfallet eller i ettertid, ved for eksempel minnedager.

Om begravelsen
På minnesiden kan vi legge inn praktisk informasjon om seremonien, og om minnesamværet hvis det skal være det. Både tidspunkt og sted for seremonien og eventuelt minnesamværet, og veibeskrivelse med kart, kan være nyttig for de som skal delta i gravferden. 

Bestille blomster eller gi en gave 
På minnesiden er det enkelt å bestille både kondolansebuketter og blomster til seremonien for de som ønsker det. Dersom dere som pårørende ønsker en minnegave i stedet for blomster, kan det også gis via minnesiden. Betalingen gjøres med kort, og går direkte til det utvalgte formålet. Giveren kan legge inn et gavebrev med en hilsen til de pårørende. 

Våre minnesider

Her finner du minnesider og annonser for våre byråer på Jevnaker, i Hønefoss og Hole. Du kan også søke opp dødsfall andre steder i landet. 

Våre minnesider