Gå til hovedinnhold Gå til footer

Gravsteiner

Img 6204Cad1fb612ed37bc33cd79358fe9f

I etterkant av begravelsen, finner mange trøst i å besøke gravstedet til den de har mistet. Gravsteinen kan fungere som et fysisk symbol på den som har gått bort. Derfor er det ofte et ønske om å finne en gravstein som gjenspeiler personligheten til den som har gått bort.  

Vi tilbyr et bredt utvalg gravsteiner i alle prisklasser, og hjelper deg gjerne med å valget. Vi tilbyr både tradisjonelle gravsteiner, vakre natursteiner og design-gravsteiner.  

Når du skal velge en gravstein, kan gravstedet ha betydning for hvilken stein som er best egnet. Tett vegetasjon ved gravstedet kan for eksempel ha betydning for valg av materiale og overflatebehandling.  

Personlig tilpasning av gravstein 

Mange opplever valget av gravstein som litt vanskelig. Utvalget er stort, og man vil gjerne velge en stein som både oppfyller praktiske krav til kvalitet – men også krav til at steinen gjenspeiler familiens ønsker og avdødes identitet. Derfor gir vi personlig veiledning i valget.  

Gravsteiner kan lages etter tegning hvis du ønsker det. Du kan se mulighetene designprogrammet gir for tilpasning sammen med oss, eller ta en titt på egenhånd.  

Pris på gravstøtte  

Vår pris er den samme som hos steinleverandøren – vi har dermed ingen påslag i prisen som gjør det dyrere å bestille gjennom oss. 

Garanti på gravsteiner 

Vær obs på at det kan komme useriøse henvendelser fra selgere av gravsteiner. Vi råder deg til å kjøpe gravstøtte av seriøse formidlere. Vi i Markussens begravelsesbyrå garanterer forskriftsmessig montering og sikring av gravsteiner. 

Ring oss, så hjelper vi deg.