Gå til hovedinnhold Gå til footer

Minnesider

Minnesiden er en mulighet til å hedre og minnes den avdøde, digitalt. 

Å opprette en minneside koster ingenting. Vi legger inn informasjon om seremonien og sørger for at annonsen blir publisert, så kan dere selv logge dere inn og legge til bilder og annen informasjon etter eget ønske.

Minnesiden administreres av de pårørende som selv kan velge om kondolanser som legges inn av andre skal godkjennes eller ikke. Link til minnesiden kan enkelt deles på Facebook, andre sosiale medier og e-post.

Minnesidene driftes av Adstate som er ansvarlig for personvern og at IT-sikkerheten er ivaretatt. Siden kan når som helst avsluttes skulle dere ønske det.  

Minneord

For mange er det godt å kunne få vise omtanke i en vanskelig tid ved å skrive en hilsen til de etterlatte, eller et minneord på avdødes minneside. 

Informasjon om begravelsen

På minnesiden kan det legges inn informasjon om begravelsen som tidspunkt og sted, og kart og veibeskrivelse til både begravelsen og minnesamværet.  

Våre minnesider

Her finner du minnesider og annonser for våre byråer på Jevnaker, i Hønefoss og Hole. Du kan også søke opp dødsfall andre steder i landet. 

Galleri

På minnesiden kan man dele bilder og film i galleriet. Dere kan selv administrere siden og bestemme hva som skal få være med. 

Tenn et lys

Noen ganger er vanskelig å finne de rette ordene, da kan det være godt å kunne tenne et lys for å vise omtanke. 

Bestille blomster og gi minnegave

Det er enkelt å bestille blomster fra minnesiden. Hvis dere ønsker minnegave i stedet for blomster, kan det også gis via minnesiden. Betalingen gjøres med kort, og går direkte til det utvalgte formålet.