Gå til hovedinnhold Gå til footer

Blomster til begravelse og bisettelse 

Mye kan uttrykkes med blomster. I bisettelser og begravelser er blomster en fin måte å sende en siste hilsen på, samtidig som at bårebukettene og dekorasjonene skaper en høytidelig og vakker ramme rundt seremonien. Vår blomsterkatalog finner du her.

Hvilke blomster og bårebuketter egner seg? 

Sorgbinderi har lange tradisjoner i Norge og kransen er det eldste – og fortsatt mest brukte – blomsterarrangementet ved gravferd. Dog er det greit å vite at ingen valg er feil. Det blir stadig vanligere med mer personlige blomsterhilsener som gjenspeiler avdødes interesser og personlighet. Kanskje hadde avdøde en favorittblomst eller -farge du ønsker å bruke i båredekorasjonen? 

I de fleste tilfeller velger den nærmeste familien en kistedekorasjon og eventuelt romdekorasjon, mens øvrig slekt, venner og naboer gjerne gir en blomsterkrans eller en bårebukett.  

Vi setter sammen din personlige blomsterhilsen, og leverer gratis til seremonistedet  

På vårt blomsterbinderi i Orkdal har vi et stort utvalg i blomster og vekster, og våre blomsterbindere er spesialisert innen sorgbinderi. Vi kan hjelpe dere med å sette sammen en personlig blomsterhilsen til gravferden, eller dere kan velge å bestille en av oppsatsene fra vår «blomstermeny».  

Blomster til begravelse kan du bestille online eller på telefon 72 48 56 41. Vi leverer blomstene til seremonistedet. Levering er gratis.

Forslag til sløyfetekster 

Hva dere ønsker å skrive på sløyfen, er naturligvis helt valgfritt. Dersom du ønsker forslag, har vi samlet noen fine minne- og takkeord i listen nedenfor:  

Alltid du minnes i kjærlighet 
Det siste farvel 
En siste hilsen (og takk for alt)
Et siste farvel
Farvel, kjære ...
Fred med ditt minne
Minnene lever
På gjensyn, kjære ...
Takk
Takk for alt, (kjære ...)
Takk for alle gode minner
Takk for alt du var for oss
Takk for all kjærlighet
Ha det bra
Hvil i fred, (kjære ...)
Takk for gode stunder
Du minnes med glede
Nå sover du trygt, lille ...
Sov søtt lille venn
Vi glemmer deg aldri, ...
Du er hos oss for alltid
Vi var så inderlig glade i deg, ...
Snille ...
Takk for all glede du gav oss