Ring oss på:

72 48 56 41

Vi i Orkdal Begravelsesbyrå gjør vårt beste for at de pårørende skal oppleve at deres møte med oss blir ivaretatt på en medmenneskelig og respektfull måte. Vår lange erfaring med mennesker i sorg har lært oss mye om nærhet og omsorg. Vi har langt erfaring med gjennomføring av gravferd og de forskjellige tradisjoner uavhengig av trossamfunn.

I Orkdal Begravelsesbyrå vet vi at det ikke finnes noen snarvei gjennom sorgen. Det finnes ingen “fasit” for hvordan sorg skal oppleves eller bearbeides. Noen ganger oppleves et dødsfall som befriende og godt, det å ikke føle savn er også vondt. Sorg oppleves individuelt, og det er ofte vanskelig. Noen føler at det å ta del i det praktiske arbeidet er godt for sorgprosessen, mens de fleste ønsker at begravelsesbyrået skal ta hand om det meste. Hva som skal gjøres avtales i samtalen med oss. 

Det er mye som kan oppleves vondt og som en ekstra belastning i dagene rett etter dødsfallet. Vi vet at det å være ”tilstede” i livet akkurat i disse dagene gjør arbeidet med sorgen lettere.