Gå til hovedinnhold Gå til footer

Nathanielsen Binderi

Liv Anne Nordahl er vår dyktige dekoratør og sørger for en vakker ramme rundt begravelsen.

Liv Anne

Etter nesten 25 år som blomsterdekoratør har Liv-Anne Nordahl tatt steget videre og blitt sin egen sjef. Da Hageland, hvor hun var faglig ansatt, la ned binderiet sitt startet hun på Vakre Vene. Der var hun ikke lenge før Andreas Rustad Hansen på Nathanielsen Begravelsesbyrå kom med et tilbud hun ikke kunne si nei til.

Sammen har de nå startet Nathanielsen Binderi hvor Liv-Anne er daglig leder, og inntil videre eneste ansatte. Der skal hun fortrinnsvis produsere buketter og blomsteroppsatser til begravelser.
Nathanielsen har gjennom generasjoner vært kjent for vakre blomster til begravelser, derfor måtte jeg legge lista høyt. Liv Anne er en av de aller dyktigste dekoratørene vi har hatt i byen sier Rustad Hansen.

Stor mangel på blomsterdekoratører

– Det stor mangel på blomsterdekoratører i Nord-Norge og da synes jeg det var for ille at jeg skulle jobbe med noe annet. Det er utrolig artig og spennende å starte opp for seg selv.

En av de store forskjellene fra det å jobbe på Hageland til nå være i det nyoppstartede binderiet er at hun kommer til å jobbe mye mer anonymt enn tidligere. Vi staser på et binderi og ikke en blomsterbutikk med varer utstilt.
Det gjør at jeg kan konsentrere meg fullt ut om produksjonen. Bestillinger kan likevel gjøres i våre lokaler eller aller enklest i nettbutikken. 

Vant til hardt arbeid

Selv om hun når er sin egen sjef og kan styre arbeidsdagen selv, tror hun ikke at det kommer til å bli rolige dager.

– Skal man få en bedrift til å gå rundt kreves det mye jobbing og, jeg er forberedt på at det kan bli lange dager. Det blir ikke noe problem. Jeg er hardtarbeidende og vant til å stå på. Er det tider hvor det er rolig kan jeg ta på meg andre typer oppdrag. Jeg har allerede produsert noen brudebuketter.

Fornøyd med sin nye hverdag.

– Jeg har tidligere samarbeidet med begravelsesbyrået, så jeg visste hva jeg gikk til. Både folkene og deres syn på detaljer og kvalitet gjør meg sikker på at dette skal bli bra. Det skal kundene våre få merke! avslutter Nordahl.