Gå til hovedinnhold Gå til footer

Gravstein

Utform og design gravsteinen selv

Når du skal velge en gravstein finnes det mye fint å velge i. Vi hjelper deg gjerne med å finne rett stein for deg. Vi er dessuten opptatt av å levere gravstein av høy kvalitet som tåler det nordnorske klimaet. 

Gravsteinen er der for at pårørende skal ha et sted å gå til; finne ro, kunne ta på, prate til og komme seg videre i livet, hvis dagene blir tunge. Mange etterlatte får ikke ro før gravsteinen er montert på gravstedet. «Nå er alt på plass og livet videre kan begynne», sier de, når vi ringer og informerer om at gravsteinen er montert. Vi hører at de puster lettet ut og at skuldrene senker seg. 

Gravstein tradisjon. Det å ikke skulle ha en gravstein på en grav er enda helt uaktuelt for mange. Hvis dere vil ha gravstein, så ta kontakt med oss for pris, bestilling eller for råd og veiledning.

Sandbakk Begravelsehjelp samarbeider med Brødrene Strand Stenhuggeri AS som er en tradisjonell bedrift for bearbeiding av naturstein. De lager gravminner eller gravstein i alle steinsorter, og dekker det modellønsket kunden måtte ha.

Sandbakk Begravelsehjelp gir nå 30% rabatt på gravstein fra Brødrene Strand Stenhuggeri katalogen. Rabatten gjelder ikke på tilleggsutstyr som f.eks lykter, vaser, bronsebokstaver, helpolering, montering osv. 

Oppussing av eksisterende gravstein 

Enten du trenger nytt navn på en eksisterende gravstein eller trenger å pusse opp en gravstein, så hjelper vi gjerne. 

Egen utforming kan tilpasses etter ønske.