Gå til hovedinnhold Gå til footer
Gravsten

Inskripsjon, oppussing eller helt ny gravstein?

Innskripsjon på eksisterende gravminne

Vårt byrå har i mange år hatt et godt samarbeid med Skrifthugger`n. Firma drives i dag av Jørn Westby som tidligere har jobbet i kirkeetaten og er godt kjent med lover og regler. Han har en tilrettelagt lastebil hvor han står på kirkegården og gjør innskripsjoner i. Dette igjen medfører minimal risiko for skade på sten ved transport til eventuell fabrikk, og man sparer transportkostnader. Han gjør også oppussing og omsliping av gravminner. Ta kontakt med oss, så formidler vi videre.

Valg av ny gravstein 

Å velge gravminne eller gravstein kan være en lang prosess. Det skal velges en stein som skal vare i mange år, og det er utallige muligheter hva gjelder form og fasong, farger og symbolikk. Derfor anbefaler vi å bruke litt tid på å velge gravminne.

Det er ikke uvanlig at pårørende mottar reklame fra flere leverandører i posten etter et dødsfall. Og de pårørende står selvsagt fritt til å velge sin leverandør etter eget ønske.Vi har gjennom mange år hatt et eksepsjonelt godt samarbeid med vår leverandør. De leverer høy kvalitet på steiner fra de helt enkle, til steiner de har vunnet design priser for. De har stor fleksibilitet og er punktlige i alle ledd. Kunder får alltid en skisse av steinen de har valgt, for å kvalitetssikre at det de bestiller er det de får. Som lokal leverandør er vi godt kjent med våre kirkegårder og er selvsagt gjerne behjelpelige med råd og veiledning i en slik prosess.

Se alle modeller