Gå til hovedinnhold Gå til footer

Takkeannonse etter seremoni

Mange ønsker å vise takknemlighet til alle som har bistått pårørende i forbindelse med bortgangen og begravelsen til den avdøde. Det kan, for eksempel, gjøres gjennom en takkeannonse i avisen etter begravelsen.    

Der hvor det finnes flere lokalaviser eller en ønsker å publisere andre steder i landet, er vi behjelpelig med dette også etter begravelsen. 

Noen velger også å sende ut et personlig takkekort til deltagere og andre som har bidratt i etterkant av seremonien. Uansett hva du og familien ønsker, bistår vi med budskap og utforming av annonsen/takkekortet – og vi kan håndtere dialog med aviser hvis det er ønskelig.  

Eksempler på tekster til takkeannonse i avis   

  1. En varm takk til alle dere som har støttet oss i den tunge tiden ved vår kjære [Navn] sin bortgang. 
  2. Tusen takk for all omtanke, vakre blomster, hilsener og deltagelse i anledning vår kjære [Navns] bortgang.  
  3. Hjertelig takk for oppmerksomhet og vennlig deltakelse ved vår kjære [Navns] bortgang og begravelse. 

Det er også vanlig å takke for eventuelle pengegaver som gis til veldedige formål i forbindelse med noens bortgang. Noen familier ytrer ønske om pengegaver til veldedighet i stedet for blomster, og da er det vanlig å spesifisere hvilket formål beløpet skal gå til. Pengegaven kan knyttes opp mot dødsårsaken, eller gå til en sak avdøde var engasjert i.   

Vi hos Sandbakk Begravelsehjelp har lang erfaring med hvilke skikker som er vanlige i forbindelse med donasjoner og takkeannonser. Spør oss gjerne om råd.