Gå til hovedinnhold Gå til footer

Akutt hjelp ved dødsfall

Trondheim, Melhus, Klæbu, Malvik, Skaun, Orkland og Midtre-Gauldal 

Ring vår døgnåpne vakttelefon – 73 89 11 40, for akutt hjelp ved dødsfall. 

Ingen er forberedt på døden, og det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre når et dødsfall har funnet sted. Kanskje er det spesielle omstendigheter. Vi kan gi råd og veiledning i den situasjonen du befinner deg i, og vi kan hjelpe deg hurtig. 

Vær oppmerksom på at lege må tilkalles. Dødsattest må være utstedt av lege før vi kan hente. 

Hvordan bistår vi med hjelp ved dødsfall? 

Når du ringer vår vakttelefon, kommer du i kontakt med en av våre erfarne gravferdskonsulenter. Vedkommende vil kunne gi råd og hjelpe deg med å håndtere situasjonen. Vi kan ta oss av henting av avdøde og alt annet praktisk, som å sende melding om dødsfallet til folkeregisteret. Viktigst av alt er vår rolle som medmenneske i en vanskelig situasjon. Vi gjør alt vi kan for å avlaste og bistå deg og dine.  

Vi dekker et stort område, og kan rykke ut på kort varsel alle dager, hele året i Trondheim, Melhus, Klæbu, Malvik, Skaun, Orkland og Midtre-Gauldal. 

Kontakt oss – vi hjelper deg 

Dersom det ikke er akutt, men du har behov for bistand i forbindelse med dødsfall og for planlegging av gravferd, er det samme telefonnummer du kan kontakte oss på: 73 89 11 40. Vi er også tilgjengelige på post@svanholm-vigdal.no og våre hovedkontor på Moholt og på Rosten er bemannet fra 08.00 til 15.30 alle hverdager. Kontorene på Byåsen, Melhus og Orkanger er bemannet etter avtale.