Gå til hovedinnhold Gå til footer

Svanholm & Vigdal gravferd

Døgnåpen tlf: 73 89 11 40

Begravelsesbyrå i Trondheim, Melhus og omegn

Svanholm & Vigdal Gravferd er en sammenslutning av de to familieeide og tradisjonsrike byråene Svanholm Begravelsesbyrå og Vigdal Begravelsesbyrå. Etter nesten 100 års drift hver for oss, valgte vi i 2021 å bli ett. Vår samlede erfaring og lokalkjennskap gjør oss i stand til å møte de etterlattes behov, og sikrer at vi har rask responstid – 24 timer i døgnet, hele året.  

For deg som kjenner oss fra tidligere, er det greit å vite at alt forblir som før. Du møter fortsatt de samme folkene på våre avdelingskontor på Moholt, Rosten, Byåsen, Melhus og Orkanger. 

Erfarne gravferdskonsulenter

Vår jobb er å ivareta etterlatte og å bidra med å skape verdige avskjeder. Gravferdskonsulentene hos Svanholm & Vigdal Gravferd i Trondheimsområdet er empatiske og erfarne gravferdskonsulenter. Vi er vant med å bistå mennesker i sorg, og hjelper med alt som må tas hånd om i forbindelse med dødsfall og gravferd.  

Gravferder inneholder mange tradisjonelle elementer. Likevel er også vår bransje i utvikling, og tilbudet vårt utvikler seg i takt med tiden. Blant annet har vi opprettet digitale minnesider, vi tilbyr digitale visninger av seremonier og vi er særdeles fleksible og løsningsorienterte når det gjelder å skreddersy gravferden etter de etterlattes ønsker.  

Ta kontakt med oss for akutt hjelp ved dødsfallplanlegging av begravelse, for bestilling av blomster til begravelse eller bisettelse, eller om det skulle være noe annet vi kan bistå med i forbindelse med dødsfall og gravferd. 

Les om hva våre kunder sier kunder om oss 

Her finner du oss

Ansatte

Svanholm Lars Svanholm Berre 5434

Daglig leder - Eier

Lars Erik Svanholm

Svanholm Christian Svanholm Berre 5737

Styreleder - Eier

Christian Svanholm

Ola

Markedsansvarlig - Eier

Ola R. Vigdal

Mette

Kontorleder Rosten - Eier

Mette Vigdal