Gå til hovedinnhold Gå til footer

Priser

Kjære pårørende,

Vi skjønner at det er vanskelig å orientere seg om hva en gravferd vil koste. Det er mange valg, og vanskelig å vite hva man egentlig trenger. De fleste vet at det trengs en kiste, en dødsannonse og kanskje en blomsterdekorasjon, men hva mer?

Vi hjelper dere med papirene som skal inn til det offentlige, vi skaffer en solist og tilrettelegger for syning hvis dere ønsker det. Det er også båretransporter, valg av seremonisted, sang og musikk. Vi loser dere trygt gjennom alt det praktiske.

En gravferd kommer i de fleste prisklasser. Ved å overlate mesteparten av planleggingen til oss, arrangerer vi en fin og verdig avskjed til 28.677, - inkludert alt du trenger. Det er innenfor den summen som NAV vil dekke hvis avdøde har krav på full gravferdsstønad. Vi hjelper dere med å søke hvis det er grunnlag for det. Les mer om hva som er inkludert her.

De fleste velger likevel å la personlige valg styre kostnadene. Hvilken kiste, hvor mange blomster, solister og dødsannonse i flere aviser er med å påvirke sluttsummen. De fleste gravferder koster mellom 35.000, - og 55.000, - hos oss. Da kommer minnesamvær (samling etter seremonien) og gravstein utenom.

Ring oss, så finner vi den løsningen som passer for dere, innenfor de økonomiske rammene dere har. Med litt informasjon fra deg, kan vi gi et detaljert prisoverslag i forkant. Trygt og forutsigbart, med deres personlige valg.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål, vi er tilgjengelig døgnet rundt – og vi lover å ta godt vare på deg og dine.

Vår erfaring er din trygghet.

Her finner du vår komplette prisliste, og litt informasjon om priser.

Her finner du vår komplette prisliste

Her er den enklere oversikten over priser

Pris på enkel seremoni uten planleggingsmøte