Gå til hovedinnhold Gå til footer
Kirke (1)

Begravelsesbyrå i Bergen og på Sotra

Solstrands Begravelsesbyrå (siden 1963)

Solstrands Begravelsesbyrå er et familieeid og tradisjonsrikt begravelsesbyrå. Vi har i 60 år hjulpet etterlatte i Bergen, på Sotra og i kommunene rundt med å skape en verdig avskjed for sin kjære. Vår erfaring og lokalkjennskap gjør oss i stand til å møte de etterlattes behov, 24 timer i døgnet, hele året.

Vår jobb er å ivareta etterlatte og å bidra med å skape verdige avskjeder.
Gravferdskonsulentene hos Solstrands Begravelsesbyrå er empatiske og erfarne gravferdskonsulenter. Vi er vant med å bistå mennesker i sorg, og hjelper med alt som må tas hånd om i forbindelse med dødsfall og gravferd.  

Gravferder inneholder mange tradisjonelle elementer, samtidig som vår bransje er i utvikling, og tilbudet vårt utvikler seg i takt med tiden. Vi har digitale minnesider, vi tilbyr streaming av seremonier og vi er fleksible og løsningsorienterte når det gjelder å skreddersy gravferden etter de etterlattes ønsker.  

Vi er her for deg.
Ta kontakt med oss for akutt hjelp ved dødsfall, planlegging av begravelse, for bestilling av blomster til begravelse eller bisettelse, eller om det skulle være noe annet vi kan bistå med i forbindelse med dødsfall og gravferd. 

Her finner du oss

Ansatte

Anita Undal

Gravferdskonsulent og daglig leder

Johann Sebastian Blum

Gravferdskonsulent, seremonileder og musiker

Bjarte Mikkelsen

Gravferdskonsulent

Anne Kristin Fluge Sævig

Gravferdskonsulent

Elise Mikkelsen

Gravferdskonsulent

Birthe Netland

Gravferdskonsulent

Tel: 90253949

Magne Kjølseth

Gravferdskonsulent