Gå til hovedinnhold Gå til footer

Blomster til seremonien

Blomster er for mange en sentral del av en gravferd, og her kan du se bilder av et lite utvalg av de blomsterdekorasjonene som ofte brukes ved begravelse eller bisettelse.

Valg av blomster og farger tilpasses selvfølgelig etter familiens ønske. Det er vanlig å skrive en hilsen og hvem blomsten er fra, enten på et sløyfebånd som festes til blomsten eller på et kort. Vi er behjelpelige med tekstforslag til dette. Ved valg av sløyfe, skrives den samme teksten også på et kort, og alle kortene fra blomsterhilsenene samles inn før seremonien starter, og overleveres familien som et minne.

Bla i vår blomsterkatalog

Bestille blomster til en seremoni i Halden eller Aremark

Bestille blomster til en seremoni via minnesiden til hvor som helst i landet

 

Kistedekorasjon

Kistedekorasjonen er den blomsten som ligger på selve kisten i seremonien. Den er vanligvis fra de aller nærmeste - ektefelle, eventuelt barn og svigerbarn.

Kistedekorasjonen har vanligvis to sløyfebånd; ett med en hilsen, og ett med navnene til de den er fra.

Fargene kan settes sammen akkurat slik dere ønsker, og ofte blir fargene avstemt mot andre blomster som gis fra de nærmeste

Bårebuketter

En bårebukett er en bukett som er satt sammen slik at den kommer best til sin rett hvis den ligger på gulvet, eller står satt opp i en vase.

En bårebukett kan ha en smal sløyfe med en hilsen og informasjon om hvem den er fra, eller bare et skrevet kort.

Blomsterhjerter

De fleste blomsterbutikker kan sette sammen blomster i svært mange forskjellige former, og hjerter er av de som er mest brukt. Hjertene kan være fylte eller åpne, og i ulike størrelser.

Et hjerte kan lages slik at det settes på et stativ eller festes fast på kisten i seremonien.

Et hjerte har vanligvis to sløyfebånd; ett med en hilsen, og ett med navnene til de den er fra.