Gå til hovedinnhold Gå til footer

Informasjon - Begravelser og Covid-19

Coronavirus People OK

Våre lokaler holdes åpent, men vi ønsker maks 4 av gangen til samtale hos oss, eventuelt kan mye ordnes over telefon hvis dere er usikre på om dere ønsker å dra ut. Dette tiltaket er satt vi inn slik at vi greier å overholde en viss avstand mellom oss slik myndighetene anbefaler. Vi håndhilser og klemmer ikke, og håper for forståelse for dette. Dere kan være helt sikre på at alle overflater blir vasket og desinfisert flere ganger i løpet av en dag. Til vanlig kan vi også komme hjem til dere for samtale, men i disse dager gjøres ikke det. Vi har strenge retningslinjer vi følger, men det er fordi vi ikke ønsker å bli smittet, smitte andre eller havne i karantenesituasjoner der det vil bli svært vanskelig å utføre våre arbeidsoppgaver som også har blitt kategorisert som samfunnskritiske.

Her er en oversikt over hvor mange personer som er tillatt i de forskjellige kirkene og kapellene:

Pr. 6.november 2020 gjelder ikke tallene under lenger. Har kirken i utgangspunktet plass til over 50 personer, reduseres antallet til kun 50. Kirker/kapeller med kapasitet under 50 personer, forblir uendret enn så lenge. Les mer her.

Aremark kirke - 83 uten ansatte
Rokke kirke - 36 inkludert ansatte
Prestebakke kirke - 36 inkludert ansatte
Søndre Enningdalen kirke - 32 inkludert ansatte
Asak kirke - 83 uten ansatte
Tistedal kirke - 30 uten ansatte
Os kapell - 28 uten ansatte
Idd kirke - 36 inkludert ansatte
Berg kirke - 46 inkludert ansatte
Immanuel kirke - 150 uten ansatte

Vi er opptatt av å ta vare på oss selv og de mennesker vi møter i vår hverdag og derfor er det viktig at vi følger de retningslinjene som har blitt satt. Dette er rett og slett en kjempestor fellesdugnad som vi alle må delta på! Lurer dere på noe, er det bare å ta kontakt med oss!

Takk for tålmodigheten! Sammen er vi sterke!