Gå til hovedinnhold Gå til footer

Nå kan du inngå avtale om gravstell

Fra i dag kan du enkelt inngå nye avtaler om gravstell på alle gravlunder i Holmestrand.

Fra og med i dag – kan du enkelt inngå avtale om hjelp til stell av ditt gravsted, på gravlunder i Holmestrand.

Gravplassmyndighetene har bestemt at de ikke lenger vil kunne inngå avtaler for stell av gravsteder i fremtiden.

 

Derfor er det gledelig for oss å kunne fortelle at med gode krefter i ryggen, både lokale og nasjonale – så står vi parat til å kunne hjelpe deg på veien til alltid god samvittighet når det gjelder ivaretakelse og vedlikehold av ditt gravsted.

 

Vi i Holmestrand Begravelsesbyrå AS har forent våre krefter med Buketten Blomster lokalt –

og med Memodos nasjonale plattform for avtaler om stell, for med det være trygge på å levere den kvalitativt beste tjenesten når det kommer til ivaretakelse av gravstedet, hele året gjennom.

 

Vegard Smith Tegnander kan fortelle at han gleder seg til å kunne utvide sine arbeidsoppgaver –

og sammen med Anne I. Tvervåg ved Buketten Blomster AS er han trygg på at de står optimalt rustet til å levere både blomster, oppfølging og stell av ypperste kvalitet.

 

Holmestrand Begravelsesbyrå har i en årrekke vært distriktets største begravelsesbyrå –

og kjenner samtlige av områdets kirker og gravlunder bedre enn de fleste.

Vegard i Holmestrand Begravelsesbyrå har vært på besøk hos kirkens driftsavdeling for å lære og høste godt av de gode erfaringene som de har gjort seg, gjennom mange år med veldig flott stell av gravene i Holmestrand.

 

«Å kunne utvide sitt spekter av tjenester er både naturlig og kjærkomment – da vi vet hva det betyr å alltid være trygg på at graven fremstår som velstelt» kan Vegard fortelle.

 

Er du nysgjerrig og lurer på både priser og grad av stell, så vil du både finne mer info og kunne bestille tjenesten via vår nettside på  www.holmbeg.no

Vi leverer og monterer nødvendige selvvanningskasser og gjør alt arbeid for å sikre gode og bærekraftige levekår for beplantningen på hvert enkelt gravsted.

 

Etter stell følger vi alltid opp med å sende bilder av utført jobb, slik at du uavhengig av egen geografi, vil være trygg på at gravstedet etter dine kjære er godt ivaretatt og pent.

 

Vi kan også tilby rens og vask av gravstein og ellers det meste av vedlikeholdsarbeid knyttet til gravstedet du forvalter.

Har du spørsmål – så tar du selvsagt kontakt.

Uansett hvor eller når – vi er her for deg og er selvsagt alltid tilgjengelig!

 

Holmestrand Begravelsesbyrå ved Vegard Smith Tegnander: 33050511