Gå til hovedinnhold Gå til footer
Alfredsens Bårebil

Albertsens Begravelsesbyrå

Ring oss på: 75 14 35 55

Trygghet og tillit er viktig for oss

Albertsens Begravelsesbyrå har lang erfaring i å møte mennesker i sorg. Vi er opptatt av å ivareta de pårørende og tilrettelegge for den begravelsen dere ønsker. Vår jobb er å veilede dere i en sårbar tid. Fordi vi kjenner Mo i Rana og kommunene rundt, vet vi hva som er mulig og hvordan få til det dere ønsker. Vi tilrettelegger for begravelse i Mo i Rana og kommunene Nesna, Lurøy, Hemnes og Rødøy. 

Mo i Rana har flere tros- og livssynssamfunn, og alle er velkommen til oss. Vi er et begravelsesbyrå for alle og tilrettelegger for gravferden de pårørende ønsker enten den er livssynsnøytral eller følger en religiøs tradisjon. Vi skaper stemning og verdighet for alle. 

Hos Albertsens Begravelsesbyrå er vi stolt av det vi gjør og strekker oss langt for at de etterlatte får den avskjeden de ønsker. For å sikre trygghet og tillit er vi medlem av Virke Gravferd. Det hjelper oss å være oppdatert på regelverk, og gir oss et faglig nettverk som ivaretar etikk og verdighet i gravfersyrket. Våre gravferdskonsulenter har bestått alle bransjens kurs, har lang erfaring og høy kompetanse.

- Verdig avskjed -

Her finner du oss

Ansatte

Karlo Albertsen

Daglig leder og gravferdskonsulent

Karlo Albertsen

Heidi Øverdal

Gravferdskonsulent

Heidi Øverdal

Per Anders Nesje

Gravferdskonsulent

Per-Anders Nesje

Petter Albertsen

Gravferdskonsulent

Petter Albertsen