Gå til hovedinnhold Gå til footer

Musikk til begravelse - våre solister

Musikk er en viktig del av begravelsen og betyr mye for de som er med i seremonien. Gjennom musikken skapes en flott og verdig ramme rundt gravferden - til minne, honnør, refleksjon og ettertanke. 

Det er mange dyktige musikere i Larvik-området og vi samarbeider med dem. Solistene er også med som forsangere på fellessangene i seremonien. 

Line Ragnvaldsdatter Kaupang

Line er en allsidig solist vi er glade for å kunne presentere her.

Hun er utdannet skuespiller ved Liverpool Insitute for Performing Arts (2012-15), og jobber som frilans skuespiller og sanger med base i Vestfold. Line er en allsidig sanger med en dyp klang som ofte assosieres med soul og gospel. Hun har bred erfaring, og synger alt fra viser - klassisk musikal. Som skuespiller har Line god erfaring i tekstformidling, og hun synger flytende engelsk, og også svensk og tysk. 

Sølvi H. Lysnes

Sølvi er mezzosopran med et omfangsrikt repertoar.

Sølvi er utdannet sanger og musikkpedagog fra Barratt Dues Musikkinstitutt. Hun jobber ved Larvik kulturskole med både vokal undervisning og sang til kommunens barnehager og sykehjem. Sølvi har samarbeidet med Den Kulturelle Spaserstokken i mange år, både i Larvik og rundt om i Vestfold, og jobber pr i dag med prosjektet «Sang til hjertet» - sang ved sengekanten i omsorgsinstitusjoner.

Anders Gjønnes

Anders Gjønnes er baryton/ tenor med allsidig erfaring som synger alt fra opera til viser.

Han er både klassisk og rytmisk skolert, og er mye brukt som begravelsessanger. Som skuespiller har Anders også lang erfaring i tekstformidling. Han synger flytende svensk, synger også på italiensk, tysk og fransk i tillegg til engelsk.

Arild Bakke

Arild Bakke er bass-baryton, og en allsidig sanger som arbeider med mange ulike sjangre.

Han har studert sang i 4 år ved Norges Musikkhøyskole i Oslo, synger i Det Norske Solistkor og er også pedagog ved Vangens Operaskole i Porsgrunn. Arild spiller også orgel og formidler musikk av høy kunstnerisk kvalitet.

Liv Neslowe

Liv Neslowe er en av våre flotte solister.

Liv er mezzo-sopran med mye erfaring med å synge i begravelser. Hun synger alt fra viser til klassisk og har et godt og variert repertoar. Hun synger med en klar og nær klang, men har også en god fylde og styrke i stemmen hvis det trengs.

Oddvar Myklebust

Oddvar er en allsidig tenor som også kan akkompagnere seg selv.

Han har repertoar fra Schubert og klassiske arier, musicals, tradisjonelle salmer, bedehussanger, gospel, nordiske viser, pop & soul. Han lærer gjerne nytt stoff etter ønske og akkompagnerer seg selv på piano – eller gitar. Han har 10 års privatundervisning i klassisk sang hos pedagog Ørnulf Vege.

Elin Hoffart

Elin er utøvende cellist, utdannet ved Østlandets Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. Hun har i løpet av karrieren vikariert som cellist i flere av landets profesjonelle orkestre i tillegg til lokale teater-/musikal- /operaoppsettinger rundt om i landet. Hun er klassisk skolert, men har også jobbet med ulike artister innenfor populærmusikk. Ved siden av jobb som cellolærer ved kulturskole og videregående skole, deltar hun aktivt i det lokale musikklivet i Vestfold. Elin har lang erfaring med å spille ved begravelser/bisettelser, og har mange passende musikkstykker på repertoaret. Pårørende kan selvsagt også komme med egne musikkønsker, noe Elin er positiv til i den grad dette er mulig å gjennomføre.