Gå til hovedinnhold Gå til footer

Begravelsesbyrået

Tore E. Nilsen

Alltid tilgjengelig på: 69 10 46 10

Begravelsesbyrået Tore E. Nilsen

Begravelsesbyrået Tore E. Nilsen er et lokalt, familieeid byrå i Sarpsborg med lang erfaring i å veilede og bistå etterlatte. Vi kan ta oss av alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende. Vår viktigste oppgave er å bidra til at ønsker og valg for avskjeden blir planlagt og utført med omtanke og kvalitet.


Det er mye å ta stilling til ved et dødsfall, og mange vil føle at det er mye å sette seg inn i. Vi reagerer dessuten ulikt i en sorgsituasjon. Noen ganger kan tiden etterpå være svært vanskelig for de etterlatte. Andre ganger kan følelsen av lettelse være like sterk som sorgen. Det kan uansett være godt å ha et profesjonelt begravelsesbyrå å støtte seg til, som vet hva som er mulig, og som kjenner tradisjonen i ditt distrikt og nærområde.

Vårt mål er å ivareta de individuelle behov og ønsker pårørende har i forbindelse med dødsfall. Vi vil gjøre vårt beste for å gjennomføre begravelsen eller bisettelsen på en verdig og god måte.

Du kan når som helst ringe til oss for å få svar på spørsmål du måtte ha når du mister noen. Vi gir deg den informasjonen du trenger, og vi avtaler et møte med dere nærmeste når dødsfallet har skjedd. I et slikt møte går vi igjennom detaljer rundt seremoni og meldinger til det offentlige. Du er varmt velkommen til vårt kontor, men vi kan også komme hjem til deg for en samtale.

 

 

Her finner du oss

Sarpsborg

Begravelsesbyrået Tore E. Nilsen er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå i Sarpsborg med lange tradisjoner. Våre ansatte har lang erfaring med å veilede, tilrettelegge og gjennomføre en gravferd på en verdig og god måte.
Vårt mål er å ivareta de individuelle behov og ønsker pårørende har i forbindelse med et dødsfall.

Telefon: 69 10 46 10

Åpningstider: Kontortid mandag - fredag 08.30 - 16.00. Etter kl. 16.00 vil du alltid treffe oss på vakttelefonen vår: 69 10 46 10

Epost: post@toreenilsen.no

Adresse: Statsminister Torps vei 15, 1738 Borgenhaugen

Ansatte

Jarle Nilsen

Gravferdskonsulent og daglig leder

Jarle Nilsen

Tore E Nilsen

Gravferdskonsulent

Tore E. Nilsen

Tel: 69 10 46 10
Gunni Nilsen

Gravferdskonsulent

Gunni Nilsen

Tel: 69 10 46 10
Wegard Nilsen

Gravferdskonsulent

Wegard Nilsen

Ann Helen Dybedal Nilsen

Gravferdskonsulent

Ann-Helen Dybedal Nilsen

Arildpaintforbedret

Gravferdskonsulent

Arild Ravneng

Redigert4

Gravferdskonsulent

Elias Aston Godø

Vibeke Snudd

Økonomiansvarlig

Vibeke Munkelien Nilsen

Anette 2

Gravferdskonsulent

Anette Hjelmark Guthu

Tel: 92 24 27 97