Gå til hovedinnhold Gå til footer

Hvor tidlig ankommer vi begravelsen?

De nærmeste pårørende anbefales å komme i god tid til begravelsen, gjerne 30-45 minutter før begravelsesseremonien starter. Dette kan avtales med gravferdskonsulenten. Øvrige gjester anbefales å komme 15-20 minutter før begravelsen, slik at alle er i seremonirommet til begravelsen starter. 

For nærmeste pårørende er det godt å ha tid i seremonirommet før resten av gravfølget ankommer. Da får de etterlatte tid til å gå igjennom programmet med begravelsesbyrået, avklare praktiske ting i forhold til gjennomføringen av seremonien eller svare på spørsmål de har. 

Skal du i begravelse, er det vanlig å vente med å gå inn i kirkerommet eller seremonirommet til de nærmeste har kommet og satt seg. Vi ønsker alltid å gi de nærmeste pårørende litt tid før resten av gravfølget kommer. 

Personvern

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies